Week van het werkplezier 15 – 19 november 2021

“Hoe blijf je met plezier aan het werk?” Een vraag die velen van ons zichzelf stellen in deze tijd. Ga met deze vraag aan de slag tijdens de Week van het werkplezier!

Dit jaar wordt voor de zevende keer de landelijke Week van de Werkstress georganiseerd. Van 15-19 november 2021 doen honderden bedrijven in ons land mee en organiseren activiteiten die bijdragen aan het verminderen van werkstress en vergroten van vitaliteit en werkplezier.

Sinds een paar jaar doet ook de Rijksoverheid mee. Onder de noemer Week van het werkplezier organiseren de onderdelen Organisatie & Personeel van verschillende Shared Service Organisaties Rijksoverheid (SSO’s) een groot aantal activiteiten voor rijksambtenaren. Ook dit jaar heeft de Satellietgroep Vitaliteit Rijk (SSO’s O&P van de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), Defensie en Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR)), de handen ineengeslagen om een gezamenlijk programma te organiseren. Dit keer met het thema: In verbinding met jezelf, je omgeving en je werk.

Bekijk het programmaoverzicht, meld je aan voor een workshop of vind meer inspiratie op de webpagina Week van het Werkplezier van het UBR.

Aanbod Werken aan jouw toekomst

In het vaste aanbod van Werken aan jouw toekomst: online bieden we ook webinars en online trainingen aan die aansluiten op de Week van het werkplezier:

– Stress en veerkracht
– Mindfulness op werk: verminder je stress en verhoog je presentaties
– Denk je sterk
– Mentaal sterk met mindfulness
– Mindfulness toepassen op het werk
– De kracht van mindfulness

Lees meer over het nieuwe vaste aanbod op Werken aan jouw toekomst.