Meld je aan voor Summerschool 2024 van het A+O fonds Rijk

Het is zover: vanaf vandaag kan je je aanmelden voor Summerschool 2024 van het A+O fonds Rijk!

Summerschool op locatie

Wil jij graag fysiek met andere rijksmedewerkers aan de slag? Dat kan! Er worden dit jaar vier Summerschool-dagen op locatie georganiseerd. En wat voor een locaties! De Summerschool vindt dit jaar plaats in concertzalen door het hele land en zorgen voor een klinkende dag op:

  • donderdag 13 juni: Willem Twee Poppodium, Den Bosch
  • dinsdag 18 juni: Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum
  • donderdag 20 juni: Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum
  • dinsdag 25 juni: Hedon Poppodium, Zwolle

Online Summerschool

Ga jij liever online aan de slag? Ook dat kan! Je kiest voor één van de opties die het beste bij jou past: op locatie of online. De Online Summerschool wordt op twee dagen georganiseerd. Je kan online inchecken voor dit ochtendprogramma op:

  • dinsdag 18 juni: online
  • donderdag 28 juni: online

Je kunt gratis meedoen aan de Summerschool van het A+O fonds Rijk als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt.

Meld je aan voor de Summerschool 2024!

Wil jij geen nieuws missen over Summerschool? Volg het A+O fonds Rijk dan op Facebook , LinkedIn en/of Instagram ! Daar vind je alles over de voorbereidingen, locaties, trainingen en meer.

Zin in een Summerschool met collega’s? Tag hen dan in de berichten!

Summerschool van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen.