Terugkijken Summerschool 2021: ‘Voel je vrij’

De zomer is voorbij en daarmee is ook onze Summerschool-campagne ‘Voel je vrij’ definitief tot een einde gekomen. Wil je nog een keer terugblikken of heb je bepaalde onderdelen van de campagne gemist? Op Werken aan jouw toekomst: online staan een aantal opnames van de live webinars en het speciale evenement, waaronder:

Live webinars
• Webinar ‘Denk je sterk’ van Annemieke Schoemaker, trainer en coach bij CNV Connectief, over de RET-methode en hoe je deze kunt toepassen om dit gesprek met jezelf te versterken of relativeren.
• Webinar ‘Mentaal sterk met mindfulness’, van Sharon van der Sluis, talentmanager bij het ministerie van BZK en mindfulness trainer en coach.
• Webinar ‘Meer werken en leven op jouw manier’ van Debbie Schouten, trajectadviseur en trainer bij FNV Loopbaanservice.
• Webinar ‘De 6 geheimen van succesvol jezelf zijn’ van Hélène Oosterhuis, eigenaar van de EigenWijsheid Academy, trainer, coach en auteur.
• Webinar ‘Vrijheid om je eigen keuzes te maken’ van Bas Haring, volksfilosoof’, hoogleraar aan de Universiteit Leiden en bovenal schrijver.

Speciaal evenement
• Speech en optreden van rapper Typhoon.
• Workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ van de Vrije Denkers.

Je leest op de website Werken aan jouw toekomst hoe je toegang krijgt tot de online omgeving. Heb je al een account? Log dan in op Werken aan jouw toekomst, klik in de bovenste balk op de kop ‘Leerlijnen’ en daarna kom je direct bij de leerlijn ‘Summerschool-festival 2021’ uit.

Voel je vrij… om verder te ontwikkelen!
Ook na de Summerschool kun je verder op zoek naar wat jouw ambities zijn, wat jou energie geeft of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Via Werken aan jouw toekomst van het A+O fonds Rijk vind je ons volledige aanbod. Zowel op locatie als online bieden we verschillende gratis trainingen aan. Meld je vooral aan voor het ‘Houd mij op de hoogte-bestand’ via de homepage van Werken aan jouw toekomst, dan word je als eerste geïnformeerd over nieuw aanbod en nieuwe trainingsdata.

Evaluatie

Heb jij deelgenomen aan een van de webinars, de challenges of het speciale evenement? We horen graag hoe jij dit hebt ervaren! Mocht je niet deel hebben genomen aan een van de activiteiten, dan willen we je ook vragen om ons evaluatieformulier in te vullen. Alle input is waardevol voor ons. Vul je de vragen in voor woensdag 13 oktober, dan maak je kans op een beachtennis set!