Personeelsgesprek Rijk

Goede voorbereiding is het halve werk

Wil jij je goed voorbereiden op je personeelsgesprek? In het Leer- en ontwikkelaanbod van P-direkt vind je wat je nodig hebt voor het voorbereiden en voeren van het personeelsgesprek. Het complete leer- en ontwikkelaanbod vind je op Rijksportaal Personeel  of download de pdf Leer- en ontwikkelaanbod ‘gesprekscyclus Rijk’: Hoe bereid ik mij voor op mijn personeelsgesprek. (, 4,3 MB)

Project Personeelsgesprek Rijk

Het werknemersproject Personeelsgesprek Rijk startte in 2013 en is in 2018 afgerond. In deze periode ontwikkelde het project  drie middelen ontwikkeld om rijksmedewerkers  voor te bereiden op hun personeelsgesprek. Wil je meer informatie over dit afgeronde project? Neem dan contact op met het A+O fonds Rijk via info@aofondsrijk.nl.

App Personeelsgesprek Rijk

De app Personeelsgesprek Rijk was een van de middelen die ontwikkeld is voor het project. De app was beschikbaar van juli 2016 tot november 2018. Wij danken iedereen die gebruik heeft gemaakt van deze app.

Webinar Jouw functioneringsgesprek

Naast de app personeelsgesprek Rijk ontwikkelde het A+O fonds Rijk het webinar “Jouw functioneringsgesprek”. In het webinar kregen deelnemers antwoorden op vragen als: Wat kun je doen om maximale regie op je gesprek te krijgen en te houden en wat doe je als je een ‘nee’ verwacht? De tips, antwoorden en polls die tijdens het webinar zijn gegeven vindt je  hier: Tips, antwoorden en polls tijdens het webinar, Jouw functioneringsgesprek, 1 november 2016 (, 2,2 MB). Het webinar is ook terug te kijken op YouTube.

Training Het effectieve functioneringsgesprek

Tot slot organiseerde het A+O fonds Rijk de training “Het effectieve functioneringsgesprek”. Rijksmedewerkers leerden hoe ze het maximale uit hun functioneringsgesprek konden halen. Sinds 2017 kun je voor een soortgelijke training terecht op Rijksportaal Personeel. Kijk bij het complete leer- en ontwikkelaanbod voor medewerkers onder ‘Workshop 'Het personeelsgesprek dat je wilt voeren’’ (Rijksportaal is niet via mobiel of tablet bereikbaar).