Nieuws

Zesde editie VindingRijk is uit!


Digitalisering! Dat is het thema van de zesde editie van VindingRijk, het online magazine van het A+O fonds Rijk. Digitalisering biedt kansen én stelt ons voor nieuwe uitdagingen. In deze editie van VindingRijk komen deze kansen en uitdagingen uitgebreid aan bod. De ontwikkeling wordt belicht vanuit verschillende perspectieven, zowel vanuit werkgevers- als werknemerskant.

Onze voorzitter Marco Ouwehand gaat in zijn blog in op de kansen en uitdagingen van digitalisering. Heb je een innovatief idee om de kansen van digitalisering te benutten? Zoek dan eens contact met ons op. Wij kunnen je wellicht ondersteunen. In het magazine lees je verder onder meer interviews met Mimoun El Ouarti, programmamanager bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Frank Pot, emeritus hoogleraar sociale innovatie, en Sylvain de Jong van de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Je kunt het magazine eenvoudig delen met een collega. Klik hiervoor op de drie puntjes rechts onderaan in het magazine en vervolgens op het icoontje delen. Als je op- of aanmerkingen en tips hebt, stuur deze dan naar info@aofondsrijk.nl.

Veel leesplezier!

Lees het magazine


Stichting A+O fonds Rijk - ©2019