Nieuws

Werken aan je toekomst met de training Job Crafting

Medewerkers van het Rijk kunnen gratis trainingen van het A+O fonds Rijk volgen via ‘Werken aan jouw toekomst’. Deze trainingen helpen je bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. De training Job Crafting keert na de zomer terug. Ook volgen er nieuwe data voor de trainingen Communiceren met lef en Krachtkaart.

Sleutelen aan je werk

De training Job Crafting geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen. Deze training bestaat uit: één trainingsdag, vier weken van zelf oefenen met craften op het werk en een halve dag training/reflectie. Door kleine veranderingen door te voeren, bijvoorbeeld in de samenwerking met je collega’s of door je takenpakket anders in te delen, kun je je al prettiger voelen in je werk. Als je het Houd mij op de hoogte-blok op de trainingspagina invult, houden we je via de mail op de hoogte van nieuwe data en trainingen. Dan kun jij je straks als eerste aanmelden!

Communiceren met lef

Bij de training Communiceren met lef leer je in één trainingsdag om proactief, uitdagend en met lef te communiceren. Ook ervaar je wat een lach met jezelf en anderen kan doen. Tijdens deze training krijg je veel praktische tips. Hiermee kun je effectieve veranderingen aanbrengen in je dagelijks leven. Vul het Houd mij op de hoogte-blok op de trainingspagina in en dan brengen we je als eerste op de hoogte van de nieuwe data en trainingen!

Wat zijn jouw ambities?

Bij de training Krachtkaart brengen we in anderhalve trainingsdag samen in beeld wat jouw drive is, wat je toekomstwensen én wat je ambities zijn. Zowel qua werk als privé. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe data en trainingen? Vul dan snel het Houd mij op de hoogte-blok op de trainingspagina in!