Nieuws

Summerschool 2019: aanmelden vanaf 7 mei!

Het is bijna zover: de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Rijksambtenaren kunnen zich aanmelden vanaf 7 mei. Zet deze datum snel in je agenda, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Zet jouw toekomst in de spotlight en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk.

Tijdens de Summerschool 2019 ga je samen met onze professionals en andere deelnemers tijdens korte workshops op zoek naar wat jouw ambities zijn. Maar ook wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool! De Summerschool is gratis en speciaal voor alle ambtenaren van de Rijksoverheid en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Volg ons op Facebook

Aanmelden kan vanaf dinsdag 7 mei. Volg ons op Facebook en like ons om niets te missen en voor een kijkje achter de schermen!