Nieuws

Nieuwe trainingen en data op Werken aan jouw Toekomst

Ook in 2019 kun jij als medewerker van het Rijk weer gratis trainingen volgen van het A+O fonds Rijk die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. Op de site vind je data voor de nieuwe trainingen: Ontdek en gebruik je talenten en competenties, Communiceren met lef, Krachtkaart, en Job Crafting. Maar houd de site en je mail in de gaten: er komen nog meer nieuwe trainingen aan! Alle trainingen worden aangeboden door het A+O fonds Rijk en zijn tot stand gekomen in samenwerking met de mobiliteitsorganisaties bij het Rijk én de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Ontdek en gebruik je talenten en competenties

In de training Ontdek en gebruik je talenten en competenties leer je in één trainingsdag je sterke punten herkennen en erkennen. Dat heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. Vaak beschik je over talenten die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol.

Communiceren met lef

In de training Communiceren met lef leer je in één dag om proactief, verrassend en uitdagend te communiceren. Ook ervaar je wat lef en een lach met jezelf en anderen kan doen. Daarmee krijg je het vertrouwen dat je mag zeggen wat je vindt, denkt en voelt.

Krachtkaart

In de training Krachtkaart brengen we in anderhalve trainingsdag samen in beeld wat jouw drive is, wat je toekomstwensen én wat je ambities zijn, zowel in werk als privé.

Door de training Job Crafting leer je in anderhalve dag dat kleine veranderingen in je doelstellingen, en aanpassingen in je manier van werken al snel een positieve invloed hebben op je werkbeleving.

Schrijf je snel in, want de trainingen lopen snel vol. Wil je als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuwe data? Vul dan het ‘houd mij op de hoogte’-veld in bij de training(en) waarvoor je belangstelling hebt.