Nieuws

Meimaand Mindfulness maand

Het programma Mindful Rijk wordt vanaf nu financieel ondersteund door het A+O-fonds Rijk. Zo willen we meer rijkmedewerkers laten kennismaken met het programma en met de voordelen van mindfulness voor gezond werken. Met de steun van het fonds ontwikkelt Mindful Rijk onderzoek, communicatie en community mindfulness aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor een grotere groep Rijksmedewerkers.

Online live sessies

Ook in de huidige thuiswerksituatie gaat Mindful Rijk onverminderd door. In plaats van eerder geplande ‘gewone’ bijeenkomsten organiseren ze nu online geleide meditaties. In de live sessies doen we samen een begeleide meditatie en geven we praktische tips en tools om de gunstige effecten van mindfulness in je (thuis)werkdag te brengen. Een mooie manier om midden op de werkdag even met een schone lei te beginnen en de kracht van je aandacht te vernieuwen.

In mei zijn er 10 live sessies gepland. Mindful Rijk daagt je uit om van de meimaand jouw Mindfulness te maken! Op de website van Mindful Rijk vind je alle data en tijden.