Nieuws

Jouw idee voor samenwerking in veiligheidsdomein is geld waard!

Werk je bij de Belastingdienst of DJI, en heb je een vernieuwend idee voor samenwerking met andere partners in het veiligheidsdomein, let dan op. Want jouw idee is geld waard! Het A+O fonds Rijk en de arbeidsmarkt- en opleidingsfondsen van politie (SAOP) en Defensie (ASD) hebben geld beschikbaar gesteld voor zes stimuleringspremies duurzame inzetbaarheid van € 5.000.

Versterking van samenwerking in veiligheidsdomein

Op het congres Mobiel in uniform hebben de politie, Defensie, de Dienst Justitiële Inrichtingen en de douane uitgesproken dat ze meer willen gaan samenwerken. Onder andere op het gebied van werving en selectie, opleiden, loopbaanontwikkeling, mobiliteit en diversiteit. Daarmee willen ze de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers vergroten. En daar hebben ze jouw expertise bij nodig!

Hoe vraag je de stimuleringspremie aan?

Er is zes keer een bedrag van € 5.000 beschikbaar voor de meest innovatieve plannen. Met dit bedrag kan je jouw plan vervolgens ook echt uitvoeren. Dus: heb je een goed idee voor samenwerking tussen jouw organisatie en één of meer van de andere partners in het veiligheidsdomein? Meld je dan aan via de site van Mobiel in uniform. Daar lees je ook meer over de details en de voorwaarden.