Nieuws

Eerste gebruikers gezocht voor zelftest 21st century skills

Update 26 september 2019: Deze validatietest is inmiddels afgerond. Er zijn geen eerste gebruikers meer nodig.

Het werk bij het Rijk verandert ingrijpend door technologische ontwikkelingen. Ook als je je huidige werk goed wilt blijven doen, heb je nu al nieuwe vaardigheden nodig. Denk hierbij aan kennis van technologische mogelijkheden en vaardigheden als nieuwsgierigheid, samenwerken en het vinden, verzamelen en beoordelen van informatie.

Het A+O fonds Rijk wil alle rijksmedewerkers ondersteunen om tijdig deze vaardigheden te ontwikkelen en heeft daarom een zelftest 21st century skills ontwikkeld. Om er zeker van te zijn dat de test toegankelijk, begrijpelijk en bruikbaar is voor alle rijksmedewerkers, zoekt het A+O fonds Rijk nu de eerste gebruikers die de vragenlijsten willen testen.

Wil je helpen om een betrouwbare test voor jou en je collega’s te maken? Het A+O fonds Rijk heeft minimaal 150 rijksmedewerkers nodig die de test willen maken. Ook medewerkers die op detacheringsbasis of via inhuur voor het Rijk werken, nodigen we van harte uit om aan de test mee te doen. Het invullen kost ongeveer een uur en je krijgt direct een persoonlijk rapport. Dat rapport geeft een globale indruk van jouw 21st century skills.

Meer informatie