Nieuws

Alle vacatures Rijksoverheid binnen handbereik

Met de app Werken voor Nederland heb je voortaan alle vacatures van de Rijksoverheid binnen handbereik op je telefoon. De app is ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in samenwerking met het A+O fonds Rijk.

Wat kun je met de app Werken voor Nederland?

De app Werken voor Nederland laat alle vacatures zien voor rijksmedewerkers en de externe vacatures (die voor iedereen beschikbaar zijn).

De voordelen op een rij. Je kunt:

  • snel en eenvoudig zoeken naar vacatures op basis van trefwoorden, locatie, vakgebied en andere filters;
  • een zoekprofiel instellen en geschikte vacatures bekijken zodra het jou uitkomt (je ontvangt een notificatie, zodra de sluitingsdatum nadert);
  • in slechts drie stappen solliciteren op vacatures;
  • vacatures delen met anderen.

Hoe kom ik aan de app Werken voor Nederland?

Zoek in de Play Store van Android of de App Store van Apple op de woorden ‘Werken voor Nederland’ en installeer de app op je telefoon. Log vervolgens  in met je profielgegevens van Mobiliteitsbank.nl (alleen toegankelijk voor rijksmedewerkers) en je ziet  alle interne vacatures van de Rijksoverheid. Ben je VanWerkNaarWerk-kandidaat, dan zie je ook vacatures met deze status. Werk je niet voor het Rijk, dan zie je, na het aanmaken van een zoekprofiel, welke externe vacatures beschikbaar zijn.

Het A+O fonds Rijk heeft de app Werken voor Nederland gefinancierd.