Nieuws

A+O fonds Rijk vergroot bekendheid op congres 'HR ontketent'

Wat is de toekomst van HR bij het Rijk? En waar staan we nu? Op het congres 'HR ontketent' op dinsdag 31 oktober in Amersfoort toonden de HR-ketenpartners van het Rijk de laatste trends in het HR-domein. Het A+O fonds Rijk was ook aanwezig om bezoekers bekend te maken met de mogelijkheden die het fonds biedt.

Ruim 600 medewerkers uit de HR-keten van het Rijk bezochten het congres 'HR ontketent', dat op 31 oktober werd gehouden in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Met workshops en informatiestands lieten de HR-ketenpartners van het Rijk zien wat zij doen en welke innovaties en ontwikkelingen ze de komende jaren verwachten voor hun dienstverlening, beleid en organisaties. Er waren bijvoorbeeld presentaties over artificial intelligence en data-analyse.

Interesse voor regelingen A+O fonds Rijk

Het A+O fonds Rijk bemande één van de informatiestands. Een mooie gelegenheid om medewerkers uit de HR-keten van het Rijk te vertellen over de mogelijkheden. Veel bezoekers van het congres bleken het fonds nog niet te kennen. Er was vooral interesse in de regelingen 'Blik vooruit' en 'Loopbaanadvies' en in de subsidie voor arbeidsmarktprojecten.

Aanleiding congres

De aanleiding voor het congres 'HR ontketent' was de verandering die met de komst van P-Direkt 10 jaar geleden werd ontketend. Waar staan we nu? En wat is de toekomst van HR bij het Rijk? Ontketent technologische vernieuwing een grote volgende verandering? Over deze onderwerpen gingen bezoekers van het congres met elkaar in gesprek.


Stichting A+O fonds Rijk - ©2019