afbeelding in mobiele weergave

Subsidies

Subsidies voor arbeidsmarktprojecten en werkervaringsplaatsen

Werkzaam bij de overheid? Dan kun je via het A+O fonds Rijk subsidie aanvragen voor arbeidsmarktprojecten en werkervaringsplaatsen. Het A+O fonds Rijk nodigt je uit om jouw ideeën voor een arbeidsmarktproject in de sector voor te leggen. Je kunt de mogelijkheden eerst met ons bespreken of een conceptaanvraag voor subsidie voorleggen.

Subsidies

Uitgelicht nieuws

Vijfde editie VindingRijk uit!

Het goede gesprek. Dat is het thema van de vijfde editie van VindingRijk, het online magazine van het A+O fonds Rijk. Met onder meer: blog van bestuurslid Karen de Boer, interview met Elly Witteveen en Valentijn Holewijn over hun ervaringen met de gesprekscyclus Rijk, interview met Carlien Bakker en Igor Jellema-Fortuin van de provincie Gelderland over het loslaten van het formele gesprek en een infographic met cijfers van de gesprekscyclus bij het Rijk.

Lees het magazine

Arbocatalogus Rijk

Veilig en gezond werken

Verantwoordelijk voor gezond en veilig werken? In de Arbocatalogus Rijk is opgenomen op welke concrete manieren de werkgever bescherming biedt opdat er veilig en gezond gewerkt wordt. De beschreven maatregelen en middelen waarborgen dat voldaan wordt aan de vereisten uit de Arbowetgeving.

Naar de Arbocatalogus Rijk

Uitgelicht nieuws

Meerjarenplan professionalisering vertrouwenspersoon

Het A+O fonds Rijk vindt dat de rol van vertrouwenspersonen belangrijk is voor de sociale veiligheid op de werkvloer. Het fonds heeft budget beschikbaar gesteld voor de uitvoering van het meerjarenplan voor de professionalisering van de rol van vertrouwenspersonen.

Lees meer

 

Thema's

De thema's waar het bestuur in 2018 met name de focus op wil leggen zijn:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Digitalisering
  • Diversiteit
  • Organiseren en reorganiseren

Meer over de thema’s kun je lezen in het beleidsplan 2018

De thema’s zijn uitgewerkt in verschillende activiteiten.

Lees meer over onze activiteiten

Stichting A+O fonds Rijk - ©2018