afbeelding in mobiele weergave

Subsidie

Vraag subsidie aan voor een arbeidsmarktproject

Werk je bij de Rijksoverheid en heb jij een goed idee voor een arbeidsmarktproject? Bijvoorbeeld een project dat medewerkers helpt omgaan met een reorganisatie, dat bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid of aan meer diversiteit op de werkvloer. Vraag voor je idee een subsidie aan bij het A+O fonds Rijk! Je krijgt de projectkosten dan tot 75% vergoed.

Lees meer

Zesde editie VindingRijk is uit!

Digitalisering! Dat is het thema van de zesde editie van VindingRijk, het online magazine van het A+O fonds Rijk. Digitalisering biedt kansen én stelt ons voor nieuwe uitdagingen. In deze editie van VindingRijk komen deze kansen en uitdagingen uitgebreid aan bod. De ontwikkeling wordt belicht vanuit verschillende perspectieven, zowel vanuit werkgevers- als werknemerskant.

Lees het magazine

Arbocatalogus Rijk

Veilig en gezond werken

Verantwoordelijk voor gezond en veilig werken? In de Arbocatalogus Rijk is opgenomen op welke concrete manieren de werkgever bescherming biedt opdat er veilig en gezond gewerkt wordt. De beschreven maatregelen en middelen waarborgen dat voldaan wordt aan de vereisten uit de Arbowetgeving.

Naar de Arbocatalogus Rijk

Uitgelicht nieuws

Meerjarenplan professionalisering vertrouwenspersoon

Het A+O fonds Rijk vindt dat de rol van vertrouwenspersonen belangrijk is voor de sociale veiligheid op de werkvloer. Het fonds heeft budget beschikbaar gesteld voor de uitvoering van het meerjarenplan voor de professionalisering van de rol van vertrouwenspersonen.

Lees meer

Thema's

De thema's waar het bestuur in 2018 met name de focus op wil leggen zijn:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Digitalisering
  • Diversiteit
  • Organiseren en reorganiseren

Meer over de thema’s kun je lezen in het beleidsplan 2018 (, 295,2 KB)

De thema’s zijn uitgewerkt in verschillende activiteiten.

Lees meer over onze activiteiten