Online Summerschool 2020 – najaarseditie

Online Summerschool 2020 – najaarseditie

Het is goed om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Meld je snel aan voor de Summerschool Online van het A+O fonds Rijk.

Tijdens de Summerschool Online ga je via een livestream samen met onze professionals en andere deelnemers tijdens twee korte workshops aan de slag. We gaan live vanuit een inspirerende locatie met elkaar ontdekken wat jou (nieuwe) energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken.

Logo Summerschool online 2020

De Summerschool is gratis en speciaal voor alle ambtenaren van de Rijksoverheid. Of je nu inrichtingswerker, adviseur, managementondersteuner, inspecteur, beleidsmedewerker of teamleider bent. Of je startend bent of misschien al toewerkt naar je pensioen. De Summerschool is ook iets voor jou!

Meld je aan voor één van de twee dagen en ontdek wat past bij wat jij écht wilt. Je kunt twee workshops volgen. In totaal is er een aanbod van 8 workshops en voor elke dag zijn 200 plaatsen beschikbaar (per workshop 25 plekken).