17 september: Summerschool Event

Wil je in contact komen met andere rijksmedewerkers? Je laten inspireren door de workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ van De Vrije Denkers? En wil jij het optreden van Typhoon absoluut niet missen? Meld je dan gratis aan voor ons speciale Summerschool-evenement op vrijdag 17 september! Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 september.

Programma vrijdag 17 september

13.00 – 13.30 Inloop
13.30 – 13.45 Opening
13.45 – 14.45 Workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ van De Vrije Denkers
14.45 – 15.00 Pauze
15.00 – 15.30 Met elkaar in gesprek
15.30 – 16.00 Inspirerende speech en optreden Typhoon
16.00 – 17.00 Afsluiting en netwerken

Stappen aanmeldproces

We nemen je graag stap voor stap mee in het aanmeldproces:

  1. Ga naar de website van de Summerschool om je aan te melden.
  2. Vul de vereiste gegevens in en upload eventueel een profielfoto.
  3. Vul een wachtwoord in die minimaal 8 karakters lang is en bestaat uit zowel kleine- en hoofdletters, getallen en symbolen. Herhaal dit wachtwoord nogmaals.
  4. Alles ingevuld? Klik op de groene button ‘Maak een account aan’.
  5. Je ontvangt een mail met een verificatie-link. Ga naar je mail en verifieer je e-mailadres om je registratie af te ronden. Niet ontvangen? Kijk ook even in je spambox.
  6. Gelukt! Je hebt nu toegang tot het platform.

Online deelnemen

Het organiseren van evenementen blijft onzeker door corona. Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid om sowieso online deel te nemen aan het speciale Summerschool-evenement.

Volgende week laten we weten of de rijksmedewerkers, die de live webinars gevolgd hebben of meedoen aan de online challenges, nog kans kunnen maken op een ticket voor het evenement op locatie. Mocht het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk zijn om de ticket-winnaars op locatie te kunnen ontvangen, dan hebben wij natuurlijk een andere toffe verrassing in petto voor deze groep! Blijf dus vooral meedoen aan de online challenges.

Let op: alle deelnemers, zowel online als op locatie, hebben een persoonlijk account voor het speciale Summerschool-evenement nodig dus meld je wel alvast aan! 

Volg de Summerschool op Facebook of houd de Summerschool website in de gaten om op de hoogte te blijven alle ontwikkelingen.