Win tickets voor een 21st century skills escaperoom met collega’s

Hoe staat het met je moderne vaardigheden? En wat betekent dit voor je loopbaan of ambities bij het Rijk? Doe de gratis 21st century skills zelfscan van het A+O fonds Rijk! Aan de hand van de resultaten van de scan bieden we nu coaching aan met één van onze ontwikkelcoaches om dit samen te bespreken. Maak nu ook kans op tickets voor een fysieke 21st century skills escaperoom met je collega’s! Meedoen is simpel, je hoeft je collega’s alleen te tippen via het formulier onderaan deze pagina. Lees snel verder en doe mee.

De 21st century skills zelfscan

De zelfscan 21st century skills is een online tool waarmee rijksambtenaren kunnen ontdekken hoe het staat met hun moderne vaardigheden. Met de tool bekijk je vijf verschillende onderdelen van jouw vaardigheden: werkcompetenties & denkstijlen, mediawijsheid, ICT-basisvaardigheden, informatievaardigheden en hybride werken. Kun jij bijvoorbeeld de positieve en negatieve gevolgen van media inzien? En hoe ervaar je je eigen autonomie wanneer je thuiswerkt?

Na het invullen van de zelfscan ontvang je een persoonlijk rapport met handige tips voor de ontwikkeling van jouw moderne vaardigheden. En dan volgt de vraag: op welk vlak wil jij je meer gaan ontwikkelen? Welke kant beweegt jouw loopbaan op? Dat kun je nu samen bespreken met een onafhankelijke coach.

Wat kun je verwachten van het coachgesprek?

Tijdens het gesprek met de coach doe je persoonlijke inzichten op over jouw vaardigheden en loopbaan.
Dat betekent:

  • Een videogesprek om jouw resultaten te bespreken met een gecertificeerde, ervaren en onafhankelijke coach.
  • Het doornemen van jouw vragen rondom de 21st century skills en wat dit betekent voor jouw loopbaan.
  • Vertrouwelijkheid gegarandeerd: alles wat je deelt blijft tussen jou en je coach.

De deelnemers die je voorgingen noemden het gesprek ‘prettig’ en ‘zinvol’ en gaven aan dat het hen geholpen heeft om vervolgstappen te nemen. We bieden dit gesprek gratis aan, maar de plaatsen zijn beperkt. Wees er daarom snel bij!

Ga aan de slag met de zelfscan en meld je aan voor een coachgesprek

Win escaperoom tickets!

Om echt te testen of jij over moderne vaardigheden beschikt, maak je kans op tickets voor een fysieke 21st century skills escape room waaruit je alleen kunt ontsnappen met deze skills. Spannend! Om te winnen vul je het formulier onderaan deze pagina in om minimaal 2 en maximaal 5 collega’s te tippen over de zelfscan en het coachingsgesprek. Daarna maken zij samen met jou kans op het winnen van de escaperoom. Het meedoen aan deze deel- en winactie kan tot en met 3 november 2023. De winnaar ontvangt in de week van 6 november bericht en mag met collega’s de uitdaging in de escaperoom aangaan!

Win escaperoom tickets

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.