Webinar Hans van Breukelen: Hoe blijf jij positief in deze tijd?

Vrijdag 19 maart verzorgt Hans van Breukelen een gratis webinar voor rijksmedewerkers in het kader van positiviteit. Hans van Breukelen is van huis uit onderwijzer, maar is vooral bekend door zijn 19-jarige voetbalcarrière. Hij stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forrest en PSV, kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde zijn ultieme overwinning met het EK voetbal in 1988.

Vind jezelf opnieuw uit in 8 stappen

In zijn webinar “Hoe blijf jij positief in deze tijd?”, legt Hans in acht stappen uit hoe je jezelf opnieuw uitvindt na een tegenslag. Hij doet dit met aansprekende voorbeelden vanuit zijn eigen leven en laat zien hoe je op basis van bevlogenheid en doorzettingsvermogen in beweging kan komen. Hoe vergroot je je persoonlijk werkplezier en hoe kom je beter in je vel? Hans geeft je zijn persoonlijke visie en zorgt dat je na het webinar vol energie met jezelf aan de slag gaat.

Het extra webinar wordt aangeboden door het A+O fonds Rijk en is gratis voor iedereen werkzaam binnen de rijksoverheid. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen (of je aan te melden) in onze online omgeving en 19 maart om 12.00 uur klaar te zitten.

Werken aan jouw toekomst: online

Check onderstaande stappen om het gratis webinar, aangeboden door het A+O fonds Rijk, op vrijdag 19 maart om 12.00 uur live te kunnen volgen:

  1. Heb je nog geen toegang tot de online omgeving Werken aan jouw toekomst? Registreer je dan eerst. Je ontvangt een persoonlijke code voor je registratie op het Academieportal.
  2. Ga nadat je bent geregistreerd op Werken aan jouw toekomst naar academieportal.nl/werkenaanjouwtoekomst
  3. Log in met je persoonlijke gegevens.
  4. Ga in de bovenste balk naar de kop ‘Webinars’, klik deze aan en kom direct bij het webinar uit.

Deel jouw persoonlijke verhaal met ons!

Heb je een vraag voor Hans voor Breukelen over positiviteit? Heb je tips voor andere rijksambtenaren om positief te blijven in deze tijd? Of heb je zelf juist tegenslagen ervaren gedurende de coronacrisis? Deel het met ons en mail naar info@werkenaanjouwtoekomst.nl! Hans van Breukelen gebruikt dit – met jouw goedkeuring – als input voor zijn webinar en daarnaast maken alle inzendingen kans op zijn boek ’Maak je comeback, vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag’.