Voor medewerkers én leidinggevenden: volg de masterclass ‘Te veel prikkels op kantoor?’

Wegens groot succes herhalen we de masterclass ‘Te veel prikkels op kantoor?’. Merk je dat het hybride werken je toch minder soepel afgaat dan verwacht? Of ben je uitgeblust na een dag schakelen tussen afleidingen in de kantoortuin? Bij het A+O fonds Rijk kun je een masterclass volgen waarin je leert hoe je omgaat met al die prikkels op kantoor.

In januari, februari en maart organiseerden we een tweede reeks workshops en masterclasses ‘Te veel prikkels op de werkvloer’. Er was opnieuw grote belangstelling: binnen een week waren de workshops én de masterclasses volgeboekt. Daarom bieden we je graag nog een keer de kans om deze sessies bij te wonen. Naast masterclasses voor medewerkers zijn er nu ook twee bijeenkomsten voor leidinggevenden. Dit zodat zij beter begrijpen wat hun medewerkers nodig hebben en hierop kunnen inspelen.

Online Masterclass voor medewerkers (1 ½ uur, 50 deelnemers) – VOL

Doe mee aan de masterclass die in het teken staat van de (hybride) terugkeer naar kantoor en de gevolgen daarvan voor jouw werkgeluk. Je besteedt aandacht aan de externe en interne prikkels die je bij de terugkeer naar kantoor kan verwachten. Daarnaast focus je op je eigen persoonlijk leiderschap: hoe bewaak je een goede werk-privébalans? Ook krijg je handvatten om tijdens je werkdag je prikkelniveau bij te sturen en met plezier aan het werk te blijven. Tot slot krijg je tips om op kantoor je focus te bewaken.

Data waarop we de online masterclasses organiseren:

  • Maandag 15 mei – 9.30 tot 11.00 uur
  • Dinsdag 16 mei – 14.30 – 16.00 uur

Meld je aan voor de masterclass

Online Masterclasses voor leidinggevenden (1 ½ uur, 25 deelnemers) – VOL

In de sessies voor leidinggevenden gaan we in op de hoeveelheid externe en interne prikkels waar je medewerkers mee te maken krijgen op kantoor. Je krijgt een terugkoppeling van de wensen en behoeften van medewerkers die uit de eerste serie masterclasses en workshops naar voren kwamen. Hoe uit je begrip voor de verschillende behoeften van medewerkers? En hoe kom je aan die wensen tegemoet? In break-out sessies wisselen we onderling kennis en kunde uit.

Data waarop we de online masterclasses organiseren:

  • Maandag 5 juni 14.30 – 16.00 uur
  • Vrijdag 9 juni 9.30 – 11.00 uur

Meld je aan voor de masterclass voor leidinggevenden