Volg een training van Werken aan jouw toekomst: op locatie in april of mei

Haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil je graag doorgroeien of de koers van je loopbaan bepalen? Zeg jij altijd wat je vindt, denkt en voelt? En ervaar je werkplezier?

Het A+O fonds Rijk biedt via Werken aan jouw toekomst: op locatie speciaal voor medewerkers van de Rijksoverheid gratis trainingen aan die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. Bekijk de nieuwe trainingsdata voor de maanden april en mei op de website van Werken aan jouw toekomst.

De leerlijn ‘Gezond het nieuwe jaar in’ is nog enkele dagen beschikbaar op Werken aan jouw toekomst: online

Heb jij de leerlijn ‘Gezond het nieuwe jaar in’ al gevolgd? Deze leerlijn, bestaande uit 10 modules, is exclusief voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met maandag 27 februari. 

Op dinsdag 28 februari staat er gelijk weer een nieuwe leerlijn voor je klaar. We kunnen alvast vertellen dat de leerlijn, in lijn met De maand van de digitale fitheid, met digitalisering te maken heeft en dat er in maart een live webinar op de planning staat. Kijk vanaf 28 februari in de online omgeving van het A+O fonds Rijk voor deze leerlijn en informatie over het webinar.

Ben je nog geen geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Volg dan de 6 stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.

Goed nieuws, Summerschool 2023 komt eraan!

Achter de schermen wordt er weer hard gewerkt om van de Summerschool 2023 een fantastisch evenement te maken. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en als eerste weten wat het thema van 2023 wordt? Volg dan de Facebook-pagina ‘Summerschool – A+O fonds Rijk’.