Volg de nieuwe leerlijn ‘Digitaal fit’

Maart is dé maand van de digitale fitheid! Digitaal fit zijn bespaart je binnen en buiten je werk vele uren. Om jou hierbij te helpen heeft het A+O fonds Rijk weer een nieuwe leerlijn voor je samengesteld.

De gratis nieuwe leerlijn ‘Digitaal fit’ staat nu voor je klaar op Werken aan jouw toekomst: online! De leerlijn bestaat uit 8 praktische modules waarmee jij je digitale vaardigheden echt een boost kan geven.

Daarnaast volg je op donderdag 23 maart tussen 10:00 en 11:00 uur weer een gratis live-webinar. Onder leiding van Ben van der Burg, onder andere bekend als tech-specialist bij Vandaag Inside, ontdek je meer over de mogelijkheden van digitalisering en de keerzijde ervan. Reserveer je alvast een plek in je agenda?

Leerlijn ‘Digitaal fit’

De nieuwe leerlijn bestaat uit de volgende modules:

  1. In 5 stappen naar een optimaal LinkedIn profiel (webinar)
  2. Blind en snel leren typen (online training)
  3. Nederlands foutloos schrijven (e-learning)
  4. Mailen als een militair (e-learning)
  5. Mailbox management (e-learning)
  6. Starten met Excel (e-learning)
  7. Bewust online werken (e-learning)
  8. Zelfscan 21 century skills (scan)
  9. Extra: Live webinar met Ben van der Burg (23 maart)

Deze leerlijn is exclusief voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met woensdag 19 april. Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.