Volg de masterclass of workshop ‘Te veel prikkels op kantoor?’

Wegens groot succes herhaald: meld je aan voor de masterclass of workshop ‘Te veel prikkels op kantoor?’ en ga het nieuwe jaar goed van start door te focussen op jouw werkgeluk. Merk je dat je weer moet wennen aan het werken op kantoor? Ben je uitgeblust na een dag schakelen tussen alle afleidingen die je thuis niet hebt? Bij het A+O fonds Rijk kun je een masterclass of workshop volgen waarin je leert hoe je kunt omgaan met al die prikkels op kantoor.

In de zomer van 2022 organiseerde het A+O fonds Rijk de eerste masterclasses en workshops ‘Te veel prikkels op kantoor?’ De sessies waren snel volgeboekt en zijn positief beoordeeld door deelnemers. Daarom bieden we de masterclasses en workshops in januari en februari opnieuw aan. Je kunt je nu aanmelden voor een masterclass óf workshop. Wees er snel bij!

Let op: de inschrijvingen voor de workshops zitten vol! Je kunt je nog wel aanmelden voor de masterclass, of voor de wachtlijst van de workshops. 

Het is niet mogelijk om je aan te melden voor een masterclass én een workshop. Je kiest dus voor één van beide vormen.

Masterclass (1 ½ uur, 20-50 deelnemers) – VOL

Doe mee aan de masterclass die in het teken staat van de (hybride) terugkeer naar kantoor en de gevolgen daarvan voor jouw werkgeluk. Je krijgt zicht op de externe en interne prikkels die je bij de terugkeer naar kantoor kunt verwachten en krijgt handvatten om gedurende je werkdag je prikkelniveau bij te sturen en je werkgeluk hoog te houden. Tot slot krijg je tips om op kantoor je focus te bewaken. De masterclass wordt afgesloten met een challenge.

Data waarop we de online masterclasses organiseren:

  • Dinsdag 10 januari – Masterclass – Online – 09.30 tot 11.00 uur – max. 50 personen
  • Dinsdag 31 januari – Masterclass – Online – 09.30 tot 11.00 uur – max. 50 personen
  • Donderdag 16 februari – Masterclass – Online – 09.30 tot 11.00 uur – max. 50 personen

Meld je aan voor de masterclass

Workshop (dagdeel, 6-12 deelnemers) – VOL

Mis je op kantoor de focus en rust die je werkend vanuit huis ervaart? Merk je dat je op kantoor soms overprikkeld raakt? Doe dan mee aan deze interactieve workshop. Je leert hoe je je ideale (hybride) werkweek kunt creëren door prikkels beter te managen. Je onderzoekt welke externe en interne prikkels je op kantoor kan verwachten en wat jouw persoonlijke signalen van onder- of overprikkeling zijn. Vervolgens verken je de mogelijkheden om gedurende de werkdag je prikkelniveau bij te sturen en wissel je tips en ervaringen uit met deelnemers. Tot slot krijg je tips om ook op kantoor je focus te bewaken en goede pauzes te nemen, zodat je productiviteit en werkgeluk zullen toenemen.

Data waarop we de online workshops organiseren:

  • Donderdag 19 januari – Workshop – Online – 09.30 tot 12.30 uur – max. 12 personen – VOL
  • Donderdag 9 februari – Workshop – Online – 09.30 tot 12.30 uur – max. 12 personen – VOL
  • Dinsdag 7 maart – Workshop – Online – 09.30 tot 12.30 uur – max. 12 personen – VOL

Meld je aan voor de wachtlijst van de workshop

Volg de training via Werken aan jouw toekomst

Je kunt de training ‘Te veel prikkels op het werk’ nu ook volgen via Werken aan jouw toekomst van het A+O fonds Rijk. Daar worden regelmatig nieuwe data toegevoegd waarop de training wordt georganiseerd.