Voel je vrij op het Summerschool festival

Voel je vrij: vrij om te leren, ontwikkelen en te doen wat jou energie geeft. Sta deze zomer eens stil bij wat je écht wilt. Haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen en doorgroeien? Kom naar het online Summerschool evenement op vrijdag 17 september en laat je inspireren.

landkaart event Summerschool 2021

Ontdek nieuwe inzichten met de workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ van de Vrije Denkers, kom in het zomercafé in contact met andere rijksmedewerkers en geniet van een motivational talk én live optreden van Typhoon.

Het belooft een inspirerende, interactieve en leuke middag te worden. Aanmelden is 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 en kan tot en met vrijdag 10 september. Meld jezelf vandaag nog aan via de Summerschool-website

Maak kans op leuke prijzen

Vanwege de aanhoudende maatregelen, is het afsluitende Summerschool evenement dit jaar volledig online. Iedereen kan het programma vanaf de thuiswerkplek bijwonen. Wel hebben we een VIP verrassing, voor de rijksmedewerkers die de live webinars gevolgd hebben of meedoen aan de online challenges. Voor die groep organiseren we tijdens het speciale evenement een loterij met mooie prijzen! Denk aan tickets voor een dagje weg of workshop van Wim Hof met ijsbad experience. Benieuwd welke prijzen er nog meer zijn? Hou daarvoor de Facebookpagina van Summerschool in de gaten.

Kans maken op één van die leuke prijzen, maar nog niet deelgenomen de Summerschool activiteiten? Neem voor 5 september nog deel aan de laatste challenge. Meedoen kan door te reageren onder het bericht van de laatste challenge op Facebook of LinkedIn. Op 17 september worden de prijswinnaars live bekend gemaakt.

Live webinars terugkijken

Begin deze zomer gaven sprekers als Bas Haring, Hélène Oosterhuis en Arjan Erkel interessante inzichten tijdens zes live webinars. Dit deden zij vanuit de thema’s ‘Vrijheid’, ‘Persoonlijk leiderschap’ en ‘Mentaal sterk’. De webinars zijn tot 30 september terug te kijken via Werken aan jouw toekomst: online.

Kijk op www.summerschool2021.nl voor meer informatie over het afsluitende evenement, de challenges en live webinars. De Summerschool wordt je aangeboden door het A+O fonds Rijk. De Summerschool is gratis en speciaal voor alle rijksmedewerkers en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties FNV Overheid, CNV Overheid, CMHF en AC Rijksvakbonden en de werkgever Rijk werken samen in A+O fonds Rijk.