Vakmanschap van morgen; ben jij klaar voor de toekomst?

Ook jouw werk verandert of verdwijnt door technologische vernieuwing, sociale veranderingen en nieuwe opvattingen. Welke vaardigheden heb je nodig om je werk goed te kunnen blijven doen? Wat wordt belangrijk in de toekomst? En waar heb je behoefte aan? Om inzichten op te halen en je verder te helpen in je werk gaan we hierover graag met jou in gesprek. Het A+O fonds Rijk organiseert dit voorjaar drie bijeenkomsten: voor administratief medewerkers, penitentiaire inrichtingswerkers (PIW’ers) en communicatie medewerkers binnen het Rijk.

Op 26 april en 24 mei zijn er reeds twee sessies georganiseerd.

Hou de website in de gaten voor nieuwe data waarop we sessies organiseren.

In gesprek over ambtelijk vakmanschap

Onder de bevlogen leiding van Patrick van Beukering (onder andere initiator van de tentoonstelling verschijn- en verdwijnbanen) gaan we met elkaar in gesprek tijdens de (digitale) bijeenkomsten ‘Vakmanschap van morgen’. Van tevoren halen we inzichten op als input voor de bijeenkomsten bij een of twee deelnemers, om zo de sessies nog persoonlijker te maken. Daarnaast combineren we iedere bijeenkomst met een workshop waarbij we in kleine groepen werken om kennis en ervaringen te delen. Aan het einde van de ochtend heb je handvatten om je werk nog beter te kunnen doen.

Na afloop bundelen we de opgehaalde inzichten van communicatie medewerkers, administratief medewerkers en PIW’ers in een aantrekkelijke publicatie, die we rijksbreed gaan verspreiden.