Volg de masterclass of workshop ‘Te veel prikkels op kantoor?’

Merk je dat je weer moet wennen aan het werken op kantoor? Ben je uitgeblust na een dag schakelen tussen alle afleidingen die je thuis niet hebt? Bij het A+O fonds Rijk kun je een masterclass of workshop volgen waarin je leert hoe je kunt omgaan met al die prikkels op kantoor. Dat draagt bij aan jouw werkgeluk.

Masterclass (1 ½ uur, 20-50 deelnemers)

Doe mee aan deze masterclass die in het teken staat van de (hybride) terugkeer naar kantoor en de gevolgen daarvan voor jouw werkgeluk. Je krijgt zicht op de externe en interne prikkels die je bij de terugkeer naar kantoor kunt verwachten en krijgt handvatten om gedurende je werkdag je prikkelniveau bij te sturen en je werkgeluk hoog te houden. Tot slot krijg je tips om op kantoor je focus te bewaken. De masterclass wordt afgesloten met een challenge.

De data waarop we de masterclasses organiseren zijn:

  • Maandag 15 augustus –  Masterclass – Online – 09:30-11:00 uur – max 50 personen – VOL
  • Donderdag 25 augustus –  Masterclass – Online – 09:00-11:00 uur – max 50 personen – VOL
  • Dinsdag 27 september –  Masterclass – Online – 09:00-11:00 uur – max 50 personen – VOL

Momenteel zitten alle workshops vol, maar er kunnen plekken vrijkomen door afmeldingen. Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de wachtlijst, je wordt automatisch benaderd als er plek beschikbaar komt.

Schrijf je in voor de wachtlijst

Workshop (dagdeel, 6-12 deelnemers)

Mis je op kantoor de focus en rust die je werkend vanuit huis ervaart? Merk je dat je op kantoor soms overprikkeld raakt? Doe dan mee aan deze interactieve workshop. Je leert hoe je je ideale (hybride) werkweek kunt creëren door prikkels beter te managen. Je onderzoekt welke externe en interne prikkels je op kantoor kan verwachten en wat jouw persoonlijke signalen van onder- of overprikkeling zijn. Vervolgens verken je de mogelijkheden om gedurende de werkdag je prikkelniveau bij te sturen en wissel je tips en ervaringen uit met deelnemers. Tot slot krijg je tips om ook op kantoor je focus te bewaken en goede pauzes te nemen, zodat je productiviteit en werkgeluk zullen toenemen.

We organiseren de workshops online én live. De live versie wordt georganiseerd in Den Haag, de details over de locatie volgen later.

De data waarop we de workshops organiseren zijn:

  • Maandag 27 juni –  Workshop – Online – 09:30-12:30 uur – max 12 personen – VOL
  • Dinsdag 6 september –  Workshop – Live (den Haag) – 09:30-12:30 uur – max 12 personen – VOL
  • Maandag 19 september –  Workshop – Online – 09:30-12:30 uur – max 12 personen – VOL

Momenteel zitten alle masterclasses vol, maar er kunnen plekken vrijkomen door afmeldingen. Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de wachtlijst, je wordt automatisch benaderd als er plek beschikbaar komt.

Schrijf je in voor de wachtlijst