Summerschool editie 10 komt eraan!

Het is bijna zover: de 10e editie van de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt eraan! Je kunt je aanmelden vanaf dinsdag 25 april aanstaande vanaf 12.00 uur. Zet deze datum snel in je agenda, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de richting van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Vlieg jouw toekomst met nieuwe energie tegemoet en kom naar de 10e editie van de Summerschool van het A+O fonds Rijk.

Data Summerschool 2023

Je gaat samen met professionele trainers en andere deelnemers in vogelvlucht aan de slag. In een luchtige omgeving ontdek je tijdens korte workshops wat jou energie geeft of waar jij je in wilt ontwikkelen. Ook ontdek je welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken, ook na de Summerschool! Nieuwsgierig waar de Summerschool dit jaar wordt georganiseerd? En naar het thema van deze editie? Dat hoor je over twee weken, maar misschien vind je al een hint in deze tekst?

Summerschool 2023 vindt plaats op de data hieronder, vrijhouden dus!

  • Donderdag 15 juni (op locatie)
  • Dinsdag 20 juni (op locatie + online)
  • Donderdag 22 juni (op locatie + online)
  • Dinsdag 27 juni (op locatie)

De Summerschool van het A+O fonds Rijk is gratis en speciaal voor alle rijksmedewerkers.

Volg Summerschool op Facebook

Wil jij geen nieuws meer missen over deze 10e editie? Volg Summerschool dan op Facebook! Daar lees je alles over de voorbereiding, locaties, aanmelddatum en meer.