Summerschool 2022 – meld je aan vanaf 26 april

Het is bijna zover: de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Je kunt je aanmelden vanaf dinsdag 26 april 12.00 uur. Zet deze datum snel in je agenda, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Zie jouw toekomst als meesterwerk en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk.

Tijdens de Summerschool 2022 ga je samen met professionals en andere deelnemers creatief aan de slag. Je gaat tijdens korte workshops op zoek naar wat jouw ambities zijn. In een inspirerende omgeving ontdek je wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool! Nieuwsgierig waar en wanneer we dit jaar de Summerschool organiseren? Dit wordt volgende week bekendgemaakt, maar wellicht spot jij al een hint in het filmpje van de dagvoorzitters:

De Summerschool van het A+O fonds Rijk is gratis en speciaal voor alle rijksmedewerkers en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Volg Summerschool op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan de Summerschool op Facebook! Daar wordt de laatste stand van zaken gedeeld. Like en deel je dit bericht op Facebook? Dan maak je zelfs kans op een zomerse taart.