Samen bouwen aan een eerlijkere samenleving – webinar Sander Heijne op 24 mei

Sander Heijne verzorgt op 24 mei het live-webinar ‘Samen bouwen aan een eerlijkere samenleving’. Sander is economisch onderzoeksjournalist, programmamaker en historicus. Hij werkte op de economieredactie van de Volkskrant en maakte samen met Jeroen Pauw het programma Scheefgroei voor BNNVARA. In 2020 verscheen zijn bestseller Fantoomgroei: “onze huidige hang naar groei is geen noodzaak, maar het resultaat van een verhaal dat we zijn gaan geloven’.

In zijn webinar gaat Sander aan de slag met de vraag hoe het komt dat we de economische groei in Nederland niet terugzien in onze portemonnee. Het webinar geeft je inzichten hoe vakbewegingen en de overheid samen de basis kunnen leggen voor een mooiere, duurzamere en eerlijkere samenleving. Wees erbij en volg het webinar gratis via Werken aan jouw toekomst: online!

Werken aan jouw toekomst: online

Heb je nog geen toegang tot onze online omgeving? Registreer je dan snel op Werken aan jouw toekomst: online. Ben je al een geregistreerde gebruiker? Check dan onderstaande stappen om het gratis webinar, aangeboden door het A+O fonds Rijk, op dinsdag 24 mei om 11:00 uur live te kunnen volgen:

  1. Ga naar https://academieportal.nl/werkenaanjouwtoekomst
  2. Log in met je persoonlijke gegevens
  3. Ga in de bovenste balk naar de kop ‘Webinars’, klik deze aan en daarna kom je direct bij het webinar uit

Jouw persoonlijke verhaal in het webinar?

Heb je een vraag voor Sander Heijne over de scheefgroei in de samenleving? Of heb je hier misschien zelf ervaringen mee? Deel het met ons en mail naar info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Sander gebruikt dit – met jouw goedkeuring – als input voor zijn webinar. Daarnaast maken alle inzendingen kans op het succesvolle boek ‘Fantoomgroei’, dat Sander Heijne samen met Hendrik Noten schreef. Je kan tot en met woensdag 18 mei jouw persoonlijke verhaal of vraag met ons delen.

Foto Sander Heijne