Rijk in verbinding: help en inspireer je collega’s met jouw ervaring

In deze roerige tijden is het een extra grote uitdaging om met elkaar in verbinding te blijven. De meeste  werken thuis waardoor het contact met collega’s enorm verminderd is. Maar je staat ook voor andere uitdagingen: hoe blijf je gezond en vitaal, hoe blijf je gemotiveerd en hoe zorg je voor creatieve ideeën. Gaat jou dit goed af en heb je slimme tips voor je collega’s? Help ze met jouw verhaal en geef jouw ervaring door via ‘Rijk in verbinding’.

Rijk in verbinding

We staan allemaal voor uitdagingen. De ene collega moet naast het eigen werk ook thuisonderwijs aan de kinderen geven, de ander zit alleen thuis en heeft daardoor weinig sociale contacten. Iedereen kampt op zijn eigen manier met de gevolgen van de coronacrisis. En daar kunnen wij elkaar mee helpen.

Met de artikelserie Rijk in verbinding licht het A+O fonds Rijk zes rijksmedewerkers uit die hun verhaal willen delen en collega’s willen inspireren. We zijn op zoek naar zes verhalen die aansluiten bij een van de onderstaande thema’s:

  1. Samenwerken: Hoe werk jij slim vanuit huis en werk je effectief samen met collega’s?
  2. Verbinding: Hoe blijf je met je team verbonden en ondersteun je op afstand collega’s die het moeilijk hebben?
  3. Vitaal blijven: Hoe blijf jij gezond en vitaal aan het werk?
  4. Motivatie: Hoe houd je jezelf en elkaar gemotiveerd aan het werk?
  5. Innovatie: Hoe blijf je als team creatief en vernieuwend ondanks de afstand?
  6. Leidinggeven: Hoe ondersteun je als leidinggevende je medewerkers en als medewerker je leidinggevende?

Wil jij je verhaal delen en je collega’s helpen deze roerige tijd door te komen? Deel jouw verhaal dan aan via het formulier: Rijk in verbinding. Vermeld daar kort bij welke tips je wilt delen en wat jouw succesverhaal is. Uit de aanmeldingen kiezen we zes verhalen die we gaan uitlichten. Je hoeft het artikel niet te schrijven. Dat doen wij aan de hand van een interview met jou. Jouw verhaal wordt vervolgens rijksbreed gedeeld via het netwerk van A+O fonds Rijk.

Inspireer je collega’s en deel jouw verhaal!