Regelingen Blik vooruit en Loopbaanadvies verlengd

 

Het A+O fonds Rijk vindt het belangrijk dat je nadenkt over je loopbaan en je blijft ontwikkelen. Of je volgende stap nu binnen of buiten de rijksoverheid is. Daarom hebben we besloten om de scholingsregeling Blik vooruit voor onbepaalde tijd te verlengen. Ook de regeling Loopbaanadvies verlengen we tot juni 2022.

Regeling Blik vooruit voor onbepaalde tijd verlengd

Werk jij drie jaar of langer in dezelfde functie bij het Rijk en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Maak dan gebruik van de regeling Blik vooruit! Met deze regeling kun je tot maximaal €1000,- subsidie vragen voor de kosten van een cursus of opleiding. Je bepaalt zelf welke cursus of opleiding je wilt gaan doen, zolang deze maar gericht is op het ontwikkelen van je loopbaan.

Wil jij ook aan de slag met je loopbaan? Ruim 3.000 rijksmedewerkers gingen je voor!

Maak gebruik van Blik vooruit

Regelingen Blik vooruit en Loopbaanadvies

Regeling Loopbaanadvies verlengd tot juni 2022

Twijfel je over je loopbaan en wil je weten welke mogelijkheden er op de arbeidsmarkt zijn? Elke vijf jaar kun je als rijksmedewerker een loopbaanscan doen. Met deze regeling kun je tot €1815,- (inclusief btw) subsidie aanvragen voor een vertrouwelijk loopbaanadvies. Dat helpt jou om je plek te vinden op de arbeidsmarkt.

Heb jij de loopbaanscan al aangevraagd? Ruim 1100 medewerkers gingen jou voor!

Vraag het loopbaanadvies aan

Regelingen Blik vooruit en Loopbaanadvies