Positieve reacties masterclasses Te veel prikkels op kantoor

Onlangs organiseerde het A+O fonds Rijk de masterclasses Te veel prikkels op kantoor. De masterclasses die sinds juni 2022 werden aangeboden, zijn tot nu toe allemaal positief beoordeeld en waren snel volgeboekt.

De coronacrisis lijkt echt voorbij en we werken weer op kantoor. Maar we zijn zo gewend aan thuiswerken, dat maar 7% van de werknemers weer voor de volledige aanstelling terug wil naar kantoor. De meesten zitten bij voorkeur 1 à 2 dagen op kantoor en werken de andere dagen vanuit huis. Trainer Suzanne Nieuwenhuijs van Werkgelukt gaf in de online masterclass of live workshop ‘Te veel prikkels op kantoor’ advies aan werknemers die moeten wennen aan werken op kantoor. Deelnemers kregen zicht op externe en interne prikkels die ze kunnen verwachten en hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan.

Masterclasses positief ontvangen

De zes sessies die het A+O fonds Rijk sinds juni heeft aangeboden, waren snel vol. De deelnemers hebben de sessie goed gewaardeerd, blijkt uit opmerkingen in de evaluatie als: ‘inspirerend en motiverend’, ‘zeer waardevol’ en ‘leerzaam’. Voor de meeste sessies waren er zoveel aanmeldingen, dat een wachtlijst werd aangelegd.

Meer lezen over de masterclass Te veel prikkels op kantoor