Overheidsmanager van het jaar: De winnaars zijn bekend!

Op 22 november 2022 vond de uitreiking van de Overheidsawards plaats in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Nanette van Schelven, directeur generaal Douane, is uitgeroepen tot ‘Overheidsmanager van het Jaar 2022’. De jury onder leiding van Jetta Klijnsma (Commissaris van de Koning in Drenthe) heeft voor Nanette van Schelven gekozen als winnaar vanwege haar onvermoeibare enthousiasme om zich in te zetten voor de Douane.

WerkSaam Westfriesland, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk helpt, is bekroond tot Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2022. De jury onder leiding van Jan van Zanen (Burgemeester Den Haag) heeft WerkSaam Westfriesland als winnaar gekozen omdat het een creatieve, vernieuwende en transparante organisatie is. WerkSaam streeft naar waardevol werk voor de diversiteit aan cliënten.

A+O fonds Rijk

Het A+O fonds Rijk stimuleert rijksmedewerkers om te blijven leren en te vernieuwen zodat zij met plezier naar het werk gaan. Wij doen dit door activiteiten aan te bieden en kennis en ervaring te delen. Hierdoor komen hun talenten nóg meer naar boven drijven. Wil je als manager ook baanbrekend besturen? Bekijk dan eens ons aanbod.