Open Thursday Datagedreven Assetmanagement

  • Datum: donderdag 30 juni
  • Tijd: 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
  • Locatie: Online via Zoom en fysiek in de serre van LEF (Rijkswaterstaat Westraven, Griffioenlaan 2 te Utrecht)

30 juni vindt de eerstvolgende Open Thursday plaats van het Rijkswaterstaat (RWS) Datalab. Tijdens dit informele evenement wordt geïnspireerd en gediscussieerd over innovatieve datagedreven oplossingen. Het evenement is toegankelijk voor medewerkers van RWS én voor belangstellenden van buiten.

Hybride editie

Met datagedreven assetmanagement duiken we dieper in deze materie. Hoe werkt dit in de praktijk bij beheer van openbare ruimte en infrastructuur? Hoe krijgen we betrouwbare data? En hoe vaak lees je de meetgegevens uit? Na een aantal succesvolle online edities van de Open Thursday vond er in april voor het eerst een hybride editie plaats. Op 30 juni is het vervolg, deze is ook te volgen als je de editie van april niet hebt bijgewoond.

Meld je aan

Meld je aan voor de Open Thursday via rws.datalab@rws.nl en geef aan of je fysiek of online deel wilt nemen. Fysiek is er plek voor 20 personen, dus wacht niet te lang. De Zoomlink ontvang je in week 26.

Datagedreven werken bij Rijkswaterstaat

Meer weten over datagedreven werken bij RWS? Het onderdeel Inwinning- en Gegevensanalyse, hét kenniscentrum binnen Rijkswaterstaat als het gaat om het inwinnen en verwerken van data en informatie, maakte een mooie video: De kansen van data en datagedreven werken bij Rijkswaterstaat.