Online Escaperoom: Onbeperkt Denken Next Level

De online Escaperoom van Onbeperkte Denkers is een unieke teamactiviteit gericht op inclusiviteit. Tijdens deze expeditie verruim je je horizon en verbreed je je blikveld. Al spelenderwijs ontdek je de waarde van ieders talent en het combineren van deze talenten. Na afloop reflecteren jullie op je ervaringen en de waarde van diversiteit en inclusie voor jullie team. Door goed samen te werken, elkaars talenten te zien en onbeperkt te denken, los je met je team tijdens een online sessie van 1,5 uur puzzels en uitdagingen op.

Meld jouw team aan

Meld jouw team aan en Onbeperkte Denkers verzorgt voor jouw team een online Escaperoom! Met de Onbeperkte Denkers Escaperoom werk je ijzersterk aan het teamverband van jouw team. Er kunnen minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers meedoen aan een sessie. De Escaperoom wordt gespeeld via Webex of Microsoft Teams.

Voor de inzet op maat voor jouw team wordt een kostendekkende vergoeding gevraagd. Voor meer informatie over de Escaperoom voor jouw team stuur je ons een e-mail: info@onbeperktedenkers.nl.