Online challenges Summerschool 2021

Summerschool 2021

Deze zomer staan we graag stil bij wat jij nu écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil je meer rust, verder groeien of ben je benieuwd welke kansen er nog meer voor jou liggen binnen je loopbaan? Doe dan mee aan de Summerschool 2021.

Online challenges: Voel je vrij om de uitdaging aan te gaan

Daag jezelf en je collega’s deze zomer uit met de online Summerschool challenges. Vanaf maandag 12 juli verschijnt er iedere twee weken een nieuwe challenge op de Summerschool Facebook-pagina en op de LinkedIn-pagina van het A+O fonds Rijk. Door mee te doen aan de challenges ontdek je nieuwe kwaliteiten, laten we je bewust nadenken over jouw toekomst en zet jij die eerste kleine stap naar verandering en persoonlijke ontwikkeling.

Summerschool evenement op locatie

Vrijdag 17 september sluiten we de Summerschool 2021 af met een speciaal evenement. Tijdens het evenement geven De Vrije Denkers een inspirerende workshop waarin zij laten zien dat doen de beste manier van denken is. En ook Typhoon is aanwezig en geeft deze dag een energiek optreden.

Wil jij hier live bij aanwezig zijn? Doe dan mee aan de online challenges en maak daarmee kans op een ticket voor het Summerschool evenement op locatie.

Terugkijken Summerschool webinars

De afgelopen drie weken kon je iedere vrijdag twee inspirerende webinars volgen. Vanuit de thema’s vrijheid, persoonlijk leiderschap en mentaal sterk gaven verschillende sprekers interessante inzichten. Heb je een webinar gemist? Alle webinars zijn terug te kijken via Werken aan jouw toekomst: online. Voor meer informatie kijk je op onze Summerschool-website.

Alles weten en niets missen? Ga dan meteen naar www.summerschool2021.nl en volg de Facebook-pagina van de Summerschool voor alle updates, het aanbod en de kans om er 17 september bij te zijn!