Online aftrap Summerschool 2021

Gister werd de Summerschool 2021 van het A+O fonds Rijk afgetrapt met de livegang van de website en de bekendmaking van het thema van dit jaar. Rapper en zanger Typhoon onthulde het thema. Heb je het gemist? Bekijk de aftrap terug in de volgende video:

Voel je vrij!

De coronapandemie heeft al meer dan een jaar een grote invloed op ons dagelijks leven. Maar voor wie ervoor open staat is er vrijheid. De vrijheid om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Deze zomer staan we samen met jou stil bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen en doorgroeien? Summerschool 2021 helpt jou op weg in de vorm van een festival met meerdere activiteiten.

Voel je vrij om te ontwikkelen

We starten het Summerschool-festival met drie live webinar-ochtenden.

Vrijdag 25 juni is het thema ‘Vrijheid’:
09.30 – 10.30 uur – Bas Haring
11.00 – 12.00 uur – Arjan Erkel

Vrijdag 2 juli is het thema ‘Persoonlijk leiderschap’:
09.30 – 10.30 uur – Debbie Schouten (FNV)
11.00 – 12.00 uur – Hélène Oosterhuis

Vrijdag 9 juli is het thema ‘Mentaal sterk’:
09.30 – 10.30 uur Sharon van de Sluis (MindfulRijk)
11.00 – 12.00 uur Annemieke Schoemaker (CNV)

Lees meer over de webinars en hoe je kunt deelnemen op de Summerschool-website.

Voel je vrij om de uitdaging aan te gaan

Volg de Facebookpagina van Summerschool en word de hele zomer uitgedaagd met online challenges. Hiermee verlagen we de drempel om die eerste stapjes te zetten op jouw weg naar leren, ontwikkelen en groeien.

Mis de webinars en challenges niet, want door mee te doen kun je toegang krijgen tot het speciale Summerschool-evenement aan het einde van de zomer.

Voel je vrij, ben jij erbij?

Op vrijdag 17 september sluiten we de zomer af met een speciaal evenement. Daar wil je zeker bij zijn. De Vrije Denkers vertellen je waarom in de volgende video:

Alles weten en niets missen? Ga dan meteen naar www.summerschool2021.nl en volg de Facebookpagina van de Summerschool voor alle updates, het aanbod en de kans om er 17 september bij te zijn!