Eens per vijf jaar gebruikmaken van scholingsregeling ‘Blik vooruit’

Ben je toe aan iets nieuws? Grijp je kans en maak gebruik van de scholingsregeling “Blik vooruit”. Met deze regeling kun je subsidie aanvragen voor de kosten van een cursus of opleiding, tot maximaal €1.000. Je kunt vanaf 1 januari 2023 eens per vijf jaar gebruikmaken van deze regeling.

Als rijksmedewerker die drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel werkt, kom je in aanmerking voor de subsidie. Je bepaalt zelf welke cursus of opleiding je wilt gaan doen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van je loopbaan binnen of buiten de rijksoverheid. Misschien heb jij altijd al gedroomd van een carrière als buitengewoon opsporingsambtenaar, of overweeg je alsnog rechten te gaan studeren. Je kunt de subsidie ook gebruiken voor het behalen van een ErVaringsCertificaat (EVC-traject). Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Bijna 1.500 rijksmedewerkers gingen je al voor en maakten gebruik van de scholingsregeling. Grijp deze kans en investeer in jouw toekomst!

Bekijk de voorwaarden en vraag de subsidie aan.