Nieuwe trainingsdata Werken aan jouw toekomst bekend

Een goed voornemen, werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Meld je aan voor trainingen in februari of maart.

Een nieuw jaar betekent voor velen een nieuwe, frisse start en goede voornemens. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen ‘Meer tijd aan jezelf besteden’ op hun lijstje met goede voornemens hebben staan. En dat willen wij vooral stimuleren!

Met de gratis trainingen van het A+O fonds Rijk kan jij dit jaar alles uit jezelf halen. Voor de maanden februari en maart staan er weer nieuwe trainingsdata, op locatie en online, voor je klaar. Bekijk hieronder ons aanbod.

Trainingsaanbod

1. In verbinding blijven in een hybride werkomgeving

Hybride werken is niet meer weg te denken. Hoe ga jij daar mee om? Hoe blijf je in verbinding met je collega’s? De training ‘In verbinding blijven in een hybride werkomgeving’ helpt je om grip te krijgen op je eigen werkritme en niet te vergeten je werkplezier!

 • 16 februari 2023, Zwolle

2. Ontdek en gebruik je talenten en competenties

ledereen beschikt over talenten! Talenten die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol. In de training ‘Ontdek en gebruik je talenten en competenties’ leer je jouw sterke punten te herkennen en erkennen. Handig om te weten als je stappen in je loopbaan wilt maken.

 • 9 maart 2023, Leeuwarden

3. Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien

Non-verbale communicatie maakt soms wel 80% onderdeel uit van onze communicatie! Belangrijk dus om non-verbale signalen te (her)kennen en te ontdekken hoe je zelf gebruik kunt maken van non-verbale communicatie. Dat leer je in de training ‘Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien’.

 • 16 februari 2023, Online
 • 24 maart 2023, Utrecht

4. Ontladen en opladen

Hoe kun je tijdens én na je werk goed voor jezelf zorgen? Ook als je onder (tijds)druk moet werken of werkt aan projecten of klussen waar je geen energie van krijgt? In de training ‘Ontladen en opladen’ krijg je tips die ervoor kunnen zorgen dat je je energie vast kunt houden of terug kunt pakken.

 • 16 februari 2023, Eindhoven

5. Zegt het! Word beter in lastige gesprekken

Opkomen voor je eigen behoeftes, grenzen stellen, nee zeggen, een ander feedback geven of je mening duidelijk uiten. Dat kan soms lastig zijn. Na de training ‘Zeg het! Word beter in lastige gesprekken’ sta je steviger in je schoenen om te zeggen wat voor jou telt!

 • 8 maart 2023, Utrecht
 • 28 maart 2023, Online

6. Job Crafting

We laten zien dat kleine veranderingen in je doelen en aanpassingen in je manier van werken al een positieve invloed kunnen hebben op je werkbeleving. De training Job Crafting geeft je tips om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen.

 • 15 februari en 16 maart 2023, Online
 • 17 maart en 14 april 2023, Utrecht

7. Personal Branding

We helpen jou om je bewust te worden van jouw eigen toegevoegde en unieke waarde. Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en hoe presenteer je jezelf? Daar gaan we samen mee aan de slag tijdens de training ‘Personal Branding’.

 • 16 februari 2023, Den Haag
 • 21 maart 2023, Online

8. Van werkdruk naar werkplezier

Je leert hoe je werkdruk om kunt zetten in motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Ook leer je beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijg je weer overzicht door goed te plannen. Daarnaast ontdekken we samen wat jou energie of plezier geeft in je werk. Meld je nu aan voor de training ‘Van werkdruk naar werkplezier’.

 • 15 februari 2023, Utrecht
 • 15 maart 2023, Online

9. Krachtkaart

We brengen samen in beeld wat jouw drive is, wat je toekomstwensen én wat je ambities zijn. Zowel qua werk als privé. De training ‘Krachtkaart’ geeft je echt een boost en concrete tips om te werken aan jouw ontwikkeling.

 • 13 februari en 6 maart 2023, Den Haag
 • 14 maart en 4 april 2023, Online

10. Netwerken

We leren je in de training ‘Netwerken’ hoe je waardevolle relaties kunt opbouwen en hoe je jouw netwerk kunt vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken een stuk beter, natuurlijker en soepeler!

 • 16 februari 2023, Online
 • 7 maart 2023, Eindhoven

11. Sterk in je werk!

Hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijke wensen in balans blijven met die van de organisatie? Tijdens de training ‘Sterk in je werk!’ krijg je rust en tijd om stil te staan bij jouw talenten en kwaliteiten én de redenen waarom jij jouw werk doet. Dit helpt om gemotiveerd en energiek aan het werk te zijn en blijven.

 • 15 februari en 15 maart 2023, Utrecht + 12 april en 4 oktober 2023, Online
 • 22 maart en 19 april 2023, Utrecht + 17 mei en 8 november 2023, Online

Welke training past bij jou?

Weet je niet goed welke training je moet volgen? Doe de toekomstproof-test en ontdek hoe de trainingen van Werken aan jouw toekomst jou kunnen ondersteunen.