Nieuwe trainingsdata in juni op Werken aan jouw toekomst

Ook deze zomer biedt het A+O fonds Rijk jou de kans om gratis deel te nemen aan verschillende trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie. Zet deze zomer een stap vooruit in jouw ontwikkeling, werk en loopbaan en meld je aan voor een van de onderstaande trainingen die plaatsvinden in de maand juni.

 1. Ontladen en opladen  
  Hoe kun je tijdens je werkdag en na het werk goed voor jezelf zorgen? Bijvoorbeeld als je een opgejaagd gevoel hebt of merkt dat je energie afneemt? In deze training krijg je tips waarmee je je energie vast kunt houden of terug kunt pakken. Meld je nu aan voor de training Ontladen en opladen.
 2. Ontdek en gebruik je talenten en competenties
  We leren je om je sterke punten te herkennen en om ze te benoemen. Dit heb je nodig als je stappen in je carrière wilt maken. Vaak heb je ook nog talenten die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training helpt je om die onvermoede talenten te zien. Meld je nu aan voor de training Ontdek en gebruik je talenten en competenties.
 3. Zeg het! Word beter in lastige gesprekken
  Deze training is voor iedereen die op het werk beter wil worden in opkomen voor wat je nodig hebt. We gaan aan de slag met grenzen stellen of nee zeggen en een ander je mening geven of lastige feedback. Je leert hoe je je manier van gesprekken voeren kan verbeteren. Aan het eind van de dag sta je steviger in je schoenen om te zeggen wat voor jou telt! Meld je nu aan voor de training Zeg het! Word beter in lastige gesprekken.
 4. Te veel prikkels op het werk (NIEUW!)
  Op het werk heb je vaak te maken met veel prikkels waardoor je je moelijker kunt concentreren. In deze training leer je hoe je je ideale (hybride) werkweek kunt indelen en ontvang je tools om beter met prikkels om te gaan. Zo kun jij je werk met meer plezier en energie uitvoeren! Meld je nu aan voor de training Te veel prikkels op het werk.
 5. Van werkdruk naar werkplezier
  Tijdens deze training leer je hoe je beter met werkdruk kunt omgaan. Je leert efficiënter om te gaan met je tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door slim te plannen. Zo loop je niet achter de feiten aan. Praktische oplossingen zorgen samen voor een nieuwe manier van werken. Meld je nu aan voor de training Van werkdruk naar werkplezier.
 6. Netwerken 
  Je maakt kennis met hoe je belangrijke relaties kunt opbouwen. En je leert hoe je jouw netwerk kunt vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker én soepeler af! Meld je nu aan voor de training Netwerken.