Nieuwe trainingsdata april en mei Werken aan jouw toekomst

De aanmeldingen voor het vernieuwde trainingsaanbod van Werken aan jouw toekomst: op locatie van het A+O fonds Rijk stroomden begin dit jaar binnen. Wilde jij je aanmelden, maar zat jouw favoriete training al vol? Of wil je nu graag een andere training volgen? Dan hebben we goed nieuws: in april en mei staan er weer nieuwe trainingsdata gepland. Want werken aan jouw toekomst, daar gaan we samen voor. Bekijk hieronder ons vernieuwde trainingsaanbod en meld je vandaag nog aan voor één van de gratis trainingen!

1. Van werkdruk naar werkplezier
Tijdens deze training leer je hoe je beter met werkdruk kunt omgaan. Je leert efficiënter om te gaan met je tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door slim te plannen. Zo loop je niet achter de feiten aan. Praktische oplossingen zorgen samen voor een nieuwe manier van werken. Meld je nu aan voor de training Van werkdruk naar werkplezier.

2. Netwerken 
Je maakt kennis met hoe je belangrijke relaties kunt opbouwen. En je leert hoe je jouw netwerk kunt vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker én soepeler af! Meld je nu aan voor de training Netwerken.

3. Sterk in je werk!
Hoe zorg je ervoor dat wat jij wilt, in balans blijft met wat de organisatie van je vraagt? Tijdens deze training krijg je rust en tijd om stil te staan bij jouw talenten en kwaliteiten en de redenen waarom jij jouw werk doet. Dit helpt om gemotiveerd en vol energie aan het werk te zijn én blijven. Meld je nu aan voor de training Sterk in je werk!

4. Ontladen en opladen 
Hoe kun je tijdens je werkdag en na het werk goed voor jezelf zorgen? Bijvoorbeeld als je een opgejaagd gevoel hebt of merkt dat je energie afneemt? In deze training krijg je tips waarmee je je energie vast kunt houden of terug kunt pakken. Meld je nu aan voor de training Ontladen en opladen.

5. Personal Branding 
Deze training helpt jou om jouw eigen unieke waarde te ontdekken en te zien wat jij toevoegt aan een organisatie. Hoe kun je overtuigend laten weten wat jouw talenten zijn? En hoe presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag! Meld je nu aan voor de training Personal Branding.

6. Ontdek en gebruik je talenten en competenties 

We leren je om je sterke punten te herkennen en om ze te benoemen. Dit heb je nodig als je stappen in je carrière wilt maken. Vaak heb je ook nog talenten die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training helpt je om die onvermoede talenten te zien. Meld je nu aan voor de training Ontdek en gebruik je talenten en competenties.

7. Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien 

De impact van non-verbale communicatie in onze gesprekken is groot. Het is dan ook verrassend dat hier vaak weinig aandacht voor is in trainingen. In deze training leer je de belangrijkste non-verbale signalen kennen. Ook ga je aan de slag met het ontwerpen van jouw digitale regels. Dit is extra belangrijk nu hybride werken steeds vaker voorkomt. Meld je nu aan voor de training Non-verbale communicatie.

8. Zeg het! Word beter in lastige gesprekken 

Deze training is voor iedereen die op het werk beter wil worden in opkomen voor wat je nodig hebt. We gaan aan de slag met grenzen stellen of nee zeggen en een ander je mening geven of lastige feedback. Je leert hoe je je manier van gesprekken voeren kan verbeteren. Aan het eind van de dag sta je steviger in je schoenen om te zeggen wat voor jou telt! Meld je nu aan voor de training Zeg het! Word beter in lastige gesprekken.

9. De touwtjes in eigen handen (NIEUW!)

In deze training herpak jij de controle over je (werk)leven en maak je bewust keuzes om doelen te bereiken. Tijdens deze training leer je in één dag wat persoonlijk leiderschap is en hoe je het kunt ontwikkelen. Zo krijg je de touwtjes over jouw leven en carrière (weer) in eigen handen. Meld je nu aan voor De touwtjes in eigen handen.

10. Te veel prikkels op het werk (NIEUW!)

Op het werk heb je vaak te maken met veel prikkels waardoor je je moelijker kunt concentreren. In deze training leer je hoe je je ideale (hybride) werkweek kunt indelen en ontvang je tools om beter met prikkels om te gaan. Zo kun jij je werk met meer plezier en energie uitvoeren! Meld je nu aan voor Te veel prikkels op het werk.

Wij staan voor je klaar!

Na aanmelding ontvang je een mail met informatie over de door jou gekozen training. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via  info@werkenaanjouwtoekomst.nl. We staan graag voor je klaar!

Incompany trainingen

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan een incompanytraining aan.