Nieuwe masterclasses en workshops ‘Te veel prikkels op kantoor?’ voor medewerkers en leidinggevenden

Wegens groot succes nog een keer herhaald: meld je aan voor de masterclass of workshop ‘Te veel prikkels op kantoor?’ en begin je nieuwe jaar goed door te focussen op jouw werkgeluk. Ben je uitgeblust na een dag schakelen tussen alle afleidingen die je thuis niet hebt? Bij het A+O fonds Rijk kun je een masterclass of workshop volgen waarin je leert hoe je kunt omgaan met al die prikkels op kantoor.

In 2022 organiseerde het A+O fonds Rijk de eerste masterclasses en workshops ‘Te veel prikkels op kantoor?’ De sessies waren snel volgeboekt en zijn positief beoordeeld door deelnemers. Daarom bieden we de masterclasses en workshops in januari en februari 2024 opnieuw aan. Je kunt je nu aanmelden voor een masterclass óf workshop. Er is een masterclass voor zowel medewerkers als leidinggevenden.

Online Masterclasses voor leidinggevenden (1 ½ uur, 25 deelnemers)

In de sessies voor leidinggevenden gaan we in op de hoeveelheid externe en interne prikkels waar je medewerkers mee te maken krijgen op kantoor. Je krijgt een terugkoppeling van de wensen en behoeften van medewerkers die uit de eerste serie masterclasses en workshops naar voren kwamen. Hoe kom je aan alle wensen tegemoet? En hoe uit je begrip voor de verschillende behoeften van medewerkers? In break-out sessies wisselen we onderling kennis en kunde uit.

Data waarop we de online masterclasses organiseren:

  • Vrijdag 19 januari 09.30 – 11.00 uur
  • Maandag 5 februari 14.30 – 16.00 uur
Meld je aan voor deze masterclass

Online Masterclass voor medewerkers (1 ½ uur, 80 deelnemers)

Deze masterclass is vol

De masterclass staat in het teken van het hybride werken en de gevolgen daarvan voor jouw werkgeluk. In de masterclass krijg je zicht op de externe en interne prikkels die je bij de terugkeer naar kantoor kunt verwachten en krijg je handvatten om gedurende je werkdag je prikkelniveau bij te sturen en je werkgeluk hoog te houden. Tot slot krijg je tips om op kantoor je focus te bewaken.

Data waarop we de online masterclasses organiseren:

  • Dinsdag 16 januari – 09.30 tot 11.00 uur
  • Dinsdag 6 februari – 09.30 tot 11.00 uur
Meld je aan voor de wachtlijst

Fysieke workshop (dagdeel, 6-12 deelnemers)

Deze workshop is vol.

Merk je dat je op kantoor soms overprikkeld raakt? Mis je daar de focus en rust die je werkend vanuit huis ervaart?  Doe dan mee aan deze interactieve workshop. Je leert hoe je je ideale (hybride) werkweek kunt creëren door prikkels beter te managen. Je onderzoekt welke externe en interne prikkels je op kantoor kan verwachten en wat jouw persoonlijke signalen van onder- of overprikkeling zijn. Vervolgens verken je de mogelijkheden om gedurende de werkdag je prikkelniveau bij te sturen en wissel je tips en ervaringen uit met deelnemers. Tot slot krijg je tips om ook op kantoor je focus te bewaken en goede pauzes te nemen, zodat je productiviteit en werkgeluk zullen toenemen.

Data waarop we de fysieke workshops organiseren:

  • Maandag 22 januari 09.30 – 12.30 uur (Den Haag)
  • Donderdag 7 maart 09.30 – 12.30 uur (Den Haag)
Meld je aan voor de wachtlijst