Nieuwe leerlijn: ‘Zomerenergie!’ voor extra skills

Het is al een paar weken lekker weer en vanaf nu is het ook echt zover… ZOMER! De zomer is een mooi moment om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je natuurlijk op een manier die bij jou past. De nieuwe leerlijn ‘Zomerenergie!’ heeft een aantal leuke modules voor je samengesteld.

Zo leer je bijvoorbeeld een taal in twee weken: Spaans, Engels, Duits, Frans of Italiaans. Handig voor je zomervakantie, maar ook gewoon voor je eigen vaardigheden. Wanneer je al een basis Italiaans, Frans of Spaans onder de knie hebt, kun je ook oefenen door middel van een podcast. En dan zijn er nog drie andere leuke online trainingen!

Neem dus eens een kijkje bij de modules van de nieuwe leerlijn: ‘Zomerenergie!’. Zit er wat voor je bij?

Modules leerlijn Zomerenergie

De gratis nieuwe leerlijn van het A+O fonds Rijk staat de komende 2,5 maand voor je klaar en bestaat uit deze 11 speciaal uitgezochte modules:

 1. Spaans in twee weken (online training)
 2. Engels in twee weken (online training)
 3. Duits in twee weken (online training)
 4. Frans in twee weken (online training)
 5. Italiaans in twee weken (online training)
 6. Oefenen met Italiaans (podcast)
 7. Oefenen met Frans (podcast)
 8. Oefenen met Spaans (podcast)
 9. Going green: milieubewuster leven (online training)
 10. Bevlogenheid (online training)
 11. Opruimen met Marie Kondo (mini-module)

De gratis leerlijn is alleen voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met maandag 4 september.Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kun je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.