Nieuwe leerlijn ‘thuiswerken’ op Werken aan jouw toekomst: online

Effectief thuiswerken, hoe doe je dat eigenlijk?

Al enige tijd is het advies om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, maar hoe doe je dat zo effectief mogelijk? Vanaf dinsdag 1 december biedt het A+O fonds Rijk via ‘Werken aan jouw toekomst: online’ gratis een nieuwe leerlijn aan met betrekking tot thuiswerken. Dit is een speciale reeks online trainingen, bestaande uit 8 onderdelen. Hierin geven we jou tips om van jouw thuiswerkplek een fijne en gezonde werkplek te maken. Zo leer je onder andere wat de juiste zithouding is, maar ook wat de risico’s zijn van langdurig op afstand werken. Deze speciale trainingen zijn slechts enkele weken lang te volgen, dus neem snel een kijkje!

Werken aan jouw toekomst: online

Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan je gelijk beginnen met stap 6 van onderstaande opsomming! Zo niet, volg dan snel de volgende stappen 1 t/m 6:

  1. Meld je aan op de website van Werken aan jouw toekomst
  2. Ontvang automatisch een mail met code voor de registratie bij Werken aan jouw toekomst: online
  3. Ga naar www.academieportal.nl/werkenaanjouwtoekomst.nl
  4. Vul bij ‘Registreren’ je voornaam, achternaam, privé e-mailadres en code in
  5. Ontvang je persoonlijke inloggegevens via de mail voor de online-omgeving en log in
  6. Voor de leerlijn ‘Alles over thuiswerken’ ga je in de bovenste balk naar de kop ‘Leerlijnen’, klik deze aan en daarna kom je direct bij de leerlijn ‘Alles over thuiswerken’

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe leerlijnen van Werken aan jouw toekomst: online? Vul dan het ‘houd mij op de hoogte’-veld in op de homepage.

screenshot van drie modules binnen de omgeving werken aan jouw toekomst, leerlijn thuiswerken. Klik om te vergroten