Nieuwe leerlijn: Samenwerken met iedereen

Er staat weer een nieuwe gratis leerlijn voor je klaar op Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk: Samenwerken met iedereen.

In deze leerlijn ontdek je meer over hoe je samenwerkt met allerlei type collega’s. Dit kunnen collega’s zijn met een andere culturele achtergrond, maar ook collega’s die hoog sensitief zijn, anders communiceren dan jij gewend bent of bijvoorbeeld een andere rol aannemen binnen het team. In deze leerlijn leer je wat voor verschillen er allemaal bestaan en hoe je daar handig mee om kunt gaan. Om zo samen te werken aan verbinding in een divers team, waarin iedereen meedoet.

Modules

De leerlijn ‘Samenwerken met iedereen‘ bestaat uit negen modules die je vanaf vandaag kunt volgen op Werken aan jouw toekomst: online. 

  1. Diversiteit & Inclusie (training)
  2. Verbindend vermogen kun je ontwikkelen! (webinar)
  3. Effectief Communiceren in het kort (training)
  4. Samen werken aan samenwerken (we-learning)
  5. De teamrollen van Belbin (training)
  6. Praktisch Leidinggeven (training)
  7. Hoogsensitiviteit & werkgeluk (webinar)
  8. Effectief Luisteren (essential)
  9. Live-webinar: Meedoen! Geen excuses, geen grenzen.

De leerlijn ‘Samenwerken met iedereen‘ wordt gratis en exclusief voor jou als rijksmedewerker te volgen tot en met woensdag 3 juli.

Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kun je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.

Live webinar: Meedoen! Geen excuses, geen grenzen.

Spreker: Redo – speaker, presentator en breakdancer

Op donderdag 30 mei staat er weer een nieuw live webinar gepland: Meedoen! Geen excuses, geen grenzen.

In dit gratis webinar op Werken aan jouw toekomst: online neemt presentator en danser Redo je mee in zijn persoonlijke en professionele reis. Een reis waarin hij veel lichamelijke uitdagingen overwon. Maar waarin hij ook ontdekte hoe belangrijk het is dat er verschillende mensen in een team werken die allemaal meedoen. Noteer donderdag 30 mei 11.00 uur in je agenda en ontdek ook waarom verschillen in een team juist de grootste kracht zijn!

Wil jij Redo ontmoeten? Dit is je kans, want bij dit webinar kunnen enkele rijksmedewerkers live in de studio in Hilversum aanwezig zijn! Meld je uiterlijk donderdag 16 mei aan via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Rijksmedewerkers die als gelukkige winnaars uit de loting komen, krijgen op dinsdag 21 mei per mail bericht.