Leerlijn ‘Een duurzame jij’ op Werken aan jouw toekomst: online

Ook dit jaar staat Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk weer voor je klaar. In de eerste leerlijn van 2024 ga je op weg naar een duurzaam jaar met een duurzame jij.

Hoe? Met modules die jou helpen duurzamer om te gaan met de wereld (o.a. Going green: milieubewuster leven), modules die je helpen jouw eigen balans gezond te houden (o.a. Mentaal sterk in je werk) én modules die laten zien hoe de Rijksoverheid naar dit onderwerp kijkt (o.a. De Denk Doe Duurzaam podcast).

Deze modules vormen samen de nieuwe leerlijn ‘Een duurzame jij‘, die je van 9 januari tot en met 4 maart 2024 kan volgen op Werken aan jouw toekomst: online.

Leerlijn: ‘Een duurzame jij’

De leerlijn bestaat uit de modules hieronder:

  1. Mentaal sterk in je werk (online training)
  2. De balans tussen werk en thuis (webinar)
  3. Word een veerkrachtige professional (podcast)
  4. Scan drijfveren (scan)
  5. Coaching: het GROW model (mini-module)
  6. Going green: milieubewuster leven (online training)
  7. De Denk Doe Duurzaam Podcast aflevering #1 (podcast)
  8. Pilot duurzame CAO (mini-module)

5 maart verschijnt er een nieuwe leerlijn vol interessante modules. Benieuwd naar het thema? Houd dan de website van het A+O fonds Rijk in de gaten of schrijf je in voor het Houd me op de hoogte-bestand  [https://werkenaanjouwtoekomst.nl/#hmodh] van Werken aan jouw toekomst.

Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.

Werken aan jouw toekomst van het A+O fonds Rijk is een initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen