Nieuwe leerlijn ‘Aan de slag met collega’s’ voor effectieve samenwerking

Werken voor het Rijk, dat doe je niet alleen! Samen met zo’n 140.000 collega’s werk jij aan een beter Nederland. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe werk je het best samen?

Daarvoor volg jij gratis de nieuwe leerlijn ‘Aan de slag met collega’s’ op Werken aan jouw toekomst: online! De nieuwe leerlijn van het A+O fonds Rijk bestaat uit 9 modules waarmee jij o.a. leert om beter samen te werken, feedback te geven en effectief te communiceren.

Modules leerlijn ‘Aan de slag met collega’s’

 1. Groepsdynamiek en collectieve prestaties (Podcast)
 2. Groepsontwikkeling (Mini-module)
 3. Teamrollen van Belbin (Online training)
 4. Hybride samenwerken (Webinar)
 5. Samenwerken (Online training)
 6. Effectief luisteren (Mini-module)
 7. Feedback (Online training)
 8. Effectief communiceren (Online training)
 9. Sociale psychologie: Beïnvloeding bij groepen (Online training)
  +10.Live-webinarop donderdag 9 november: ‘Dierbare collega’s met Patrick van Veen

De gratis leerlijn is als rijksmedewerker te volgen van dinsdag 17 oktober tot en met woensdag 29 november.

Webinar gedragsbioloog Patrick van Veen

En… er staat ook weer een gratis live-webinar op de planning. Op donderdag 9 november tussen 11:00 en 12:00 uur nodigt gedragsbioloog Patrick van Veen, o.a. bekend van Married At First Sight, je uit om in de spiegel te kijken. Hij laat je zien hoe gedrag van jou en je collega’s werkt en geeft ook tips mee. Daarbij gebruikt hij resultaten van onderzoek bij apen, dat al meer dan 100 jaar wordt gedaan.

Gedragsbioloog Patrick van Veen (witte man in blauw overhemd en donkere broek) zit lachend buiten in een herfstige omgeving bij een poster met een doodshoofdaapje erop.

Hoe doe en kijk je mee?

Heb jij je al geregistreerd voor Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk? Dan hoef je alleen maar in te loggen in onze online omgeving. Op donderdag 9 november om 11.00 uur kun je hier het live-webinar volgen. Ook volg je hier de gratis leerlijn. Ben je nog niet geregistreerd, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.