Nieuwe datum A&O fondsen Festival 2022 bekend

Het A&O fondsen Festival 2022 heeft een nieuwe datum. Van 7 tot en met 10 november organiseren de A&O fondsen het A&O fondsen Festival. Dit is hét online evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het Rijk over samen werken aan de toekomst.

Klimaatverandering, de energietransitie en de woningnood: allemaal voorbeelden van grote, maatschappelijke opgaven die overheden niet alleen kunnen oplossen. Daarom werken overheden steeds meer samen. Wat vraagt dit van organisaties, processen en van jou? Van welke voorbeelden kun je leren? En wat betekent samen werken bij de verschillende overheden voor jouw toekomst?

Dit en meer ontdek je tijdens het online A&O fondsen Festival. Van 7 tot en met 10 november kun je je een hele week lang laten inspireren door verschillende workshops die gaan over de trends die nú spelen binnen de overheid. We hebben de beste voorbeelden uit de verschillende overheidssectoren voor je verzameld. Leer van en met elkaar.

Voor wie?

Het A&O fondsen Festival is voor gemeenten, waterschappen, provincies en het Rijk. Van professionals op het gebied van arbeidsmarkt en HRM, tot digitale transformatie en organisatieontwikkeling. Wil je graag samenwerken aan de toekomst? Ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Dan is het A&O fondsen Festival het evenement voor jou!

Organisatie

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.

Aanmelden

Ontdek waar in de sectoren het nieuwe samenwerken nú gebeurt en claim je gratis ticket.