Nieuw bestuurslid Gabriëlla Buisman stelt zich voor

 

Sinds een aantal maanden heb ik de eer om namens het CNV deel uit te maken van het bestuur van het A+O fonds Rijk. Ik zit aan de overlegtafel bij het ministerie van Financiën en het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daardoor zie ik dat de organisaties binnen de Rijksoverheid continu in beweging zijn. Dit vraagt ook iets van de werkgever en medewerkers. Het is ontzettend belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen en (van elkaar) leren. Ik vind het mooi dat het fonds hier kansen voor biedt. Juist in deze bijzondere tijd, waarin voor bijna iedereen bestaande werkstructuren veranderd zijn, wat ook onzekerheid met zich mee kan brengen.

Daarnaast vind ik het mooi dat het A+O fonds Rijk een breed palet aan projecten stimuleert: van duurzame inzetbaarheid en digitalisering tot diversiteit. Ik wil daarom iedereen die ideeën heeft voor een interessant project oproepen een aanvraag in te dienen bij het fonds. Kijk ook eens op onze website voor de trainingen die we aanbieden. Bezig zijn met je loopbaan en je ontwikkeling is niet alleen goed voor je persoonlijke groei, maar vooral ook enorm leuk en inspirerend.

Ervaring en verwachting

Ten slotte ook nog iets over mezelf. Ik ben 43 jaar en woon samen met Ernst in de mooiste stad van het land (al zeg ik het zelf): Amsterdam. Sinds 2 jaar werk ik bij het CNV als bestuurder. Zoals gezegd zit ik vanuit die functie aan de overlegtafels bij J&V en Financiën. Daarnaast voer ik het cao-overleg Rijksoverheid en de cao-onderhandelingen bij de Reclassering en de NRG (Nucleaire Reactor) in Petten. Hiervoor heb ik lange tijd binnen de internationalisering bij de Universiteit van Amsterdam gewerkt. Aan deze universiteit heb ik ook Middeleeuwse geschiedenis gestudeerd.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten actief. Ik hou van lange afstandswandelingen maken, van bootcamp en ik wentel me regelmatig in de modder tijdens een obstakelrun. Daarnaast bezoek ik graag musea.

Ik hoop dat we de komende periode nog meer mooie projecten gaan steunen en nog meer rijksmedewerkers kunnen enthousiasmeren met ons aanbod. Daar ga ik mij in ieder geval met veel plezier voor inzetten.

Gabriëlla Buisman
Bestuurslid A+O fonds Rijk namens het CNV