Meld je aan voor de Summerschool 2022!

Het is zover: vanaf vandaag kun je je aanmelden voor de Summerschool 2022 van het A+O fonds Rijk. Het evenement vindt dit jaar zowel fysiek als online plaats. Benieuwd naar het thema van deze editie? In onderstaande video maken de dagvoorzitters het thema bekend:

Zie jij jouw toekomst als meesterwerk? Ga dan snel naar de website van de Summerschool 2022 en meld je aan!

Summerschool op locatie

Wil jij graag weer fysiek met andere rijksmedewerkers samenkomen? Dat komt goed uit! We organiseren dit jaar namelijk weer zes Summerschooldagen op locatie. En wat voor een locatie! In drie musea, verspreid door het land, zorgen we voor een kleurrijke dag:

  • Dinsdag 14 en donderdag 16 juni – CODA, Apeldoorn
  • Dinsdag 21 en donderdag 23 juni – Forum, Groningen
  • Dinsdag 5 en donderdag 7 juli – Museon-Omniversum, Den Haag

Online Summerschool

Heb jij toch voorkeur voor een online evenement? Dat kan! Je kiest voor één van de opties die het beste bij jou past: op locatie of online. De online Summerschool wordt op twee dagen georganiseerd. Vanuit huis kan je online deelnemen aan een creatief ochtendprogramma:

  • Dinsdag 21 juni – Online
  • Donderdag 7 juli – Online

De Summerschool van het A+O fonds Rijk is gratis en speciaal voor alle rijksmedewerkers en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Volg de Summerschool op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg de Summerschool 2022 op Facebook! Daar laten we de laatste stand van zaken weten.