Maak kans op een gratis e-coachingstraject!

Heb jij een loopbaanvraag? Meld je aan voor de pilot e-coaching voor loopbaanvraagstukken en maak kans op een gratis e-coachingstraject. Via deze pilot onderzoeken wij of e-coaching bruikbaar en aantrekkelijk is voor rijksmedewerkers, aanvullend op de al bestaande coachingstrajecten/-mogelijkheden zoals de regeling Loopbaanadvies. Er is een beperkt aantal plekken en deelname is gratis. Enthousiast? Je kunt je aanmelden voor de pilot tot en met vrijdag 19 maart.

Wat is e-coaching?

Onder e-coaching verstaan wij het coachen via de digitale weg met behulp van elektronische middelen, zoals e-mail en/of videobellen. Dit kun je doen in je eigen tijd en in een ruimte waar jij je prettig voelt. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een e-mailadres. Wij werken met gecertificeerde, ervaren en onafhankelijke e-coaches en alle informatie die onderling wordt uitgewisseld wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Hoe ziet een e-coachingstraject eruit?

Voor onze pilot werken we in een beveiligde online omgeving en hanteren we een e-coachingstraject van zes weken. In die zes weken heb jij als deelnemer twee keer per week online contact met jouw e-coach. Het doel? Jou als rijksmedewerker helpen met jouw loopbaanvraag en stimuleren om zelf actief na te denken over jouw mogelijkheden, wensen en behoeften ten aanzien van jouw loopbaan.

Leren van de ervaringen

Wij willen met deze pilot leren van de ervaringen van deelnemers. Daarom stellen wij bij aanmelding voor de pilot én na afronding van het e-coachingstraject een aantal vragen. De pilot e-coaching start in april en loopt door tot en met juni 2021. Na de pilot gaan we aan de hand van de bevindingen evalueren of e-coaching bruikbaar is voor verschillende groepen rijksmedewerkers. We houden jullie hierover natuurlijk op de hoogte!

Uitnodiging deelname

Op dinsdag 23 maart 2021 informeren we alle rijksmedewerkers die zich aangemeld hebben. Ben jij uitgenodigd om deel te nemen aan de pilot? Dan nemen onze e-coaches vervolgens contact met je op. Heb je nog vragen over onze pilot? Mail ons dan gerust via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. We maken graag tijd voor je!

Meld je aan voor de pilot e-coaching